Al die Android vs iOS-discussies zijn kuDT

by • January 3, 2013 • CoolComments (4)2167

Al die Android vs iOS-discussies zijn kuDTSinds dat Apple met zijn iPhone en Google met zijn Android op de markt verschenen zijn, heb je ellenlange kansloze discussies over welk platform beter is. “Apple is kut met zijn iOS, want je kan geen apps buiten de App Store om installeren” of Android is kut, want het is niet gebruiksvriendelijk.” Dat zijn een paar redenen om een zogenoemde flamewar te starten over de twee populaire platformen. Lekker boeiend joh! Ja.. ik vind iOS kut en dat zal bij mij niet in huis verschijnen. Maar als een ander dat platform wel fijn vindt, dan is dat toch prima?

Je komt dergelijke discussies regelmatig tegen op bijvoorbeeld Tweakers.net. Het is voor die nerds te moeilijk om een volwassen discussie te voeren. Zowel Android als iOS hebben voor en nadelen. Maar dat is een persoonlijk dingetje. Het is daarom juist erg kansloos om een ander compleet de grond in te boren, omdat hij of zij Android of iOS op zijn telefoon/tablet draait. Get a life! Er zijn belangrijkere zaken, zoals de kredietcrisis, SBS6 of de hongerige kindertjes in Afrika. Je gaat toch ook geen dergelijke discussies voeren met bijvoorbeeld je buurman omdat hij de bloemkool van de Aldi beter vindt dan die van de Albert Heijn?

Ook op facebook of Twitter zijn er dergelijke discussies gaande. Met soms complete ruzies als gevolg. Voor de neutrale mensen is dat natuurlijk om te gieren. En terecht, want dergelijke randdebielen moeten gewoon afgesloten worden van het internet met hun kansloze discussies. Soms mis ik de Nokia 3310-tijdperk wel. Toen boeide het de ander niet wat voor toestel je in je broekzak had zitten. Als het maar kon bellen en sms’en. Maar ja… dergelijke discussies zijn al zo oud als de weg naar Rome. Neem nou de Windows vs OSX-discussie. Ook een gebed zonder einde. En minstens zo kansloos. Misschien is het wel een goed voornemen dat dergelijke randdebielen leren respecteren om wat voor systeem een ander gebruikt. Kortom: Al die Android vs iOS-discussies zijn kuDT.

Gepost vanaf een Samsung Galaxy Note II met Android 4.1.2 Jelly Bean

Pin It

Related Posts

4 Responses to Al die Android vs iOS-discussies zijn kuDT

 1. Stephan says:

  Dus daarom; wil je sneller toestel, gebruiksvriendelijker dan ios. Kies je voor Android.

  -Modbreak- Geen discussies aub

 2. Stephan says:

  En wil je voor een opgevreten appel betalen, prima.
  Voor de rest gebruik Google waar je diverse sites kan vinden waar vergelijkingen worden gemaakt op efficiƫntie.

  @Mod: het is geenszins mijn bedoeling een discussie op te starten.

 3. Discussies zijn TOP!

 4. Robin says:

  Ik hou van top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *