Gefaald triootje eindigt met honkbalknuppel

by • January 4, 2013 • CoolComments (0)1525

Gefaald triootje eindigt met honkbalknuppelWat doe je als je denkt dat je erg gheyle trioseks kan hebben en het vervolgens grandioos failured? Dan pak je een honkbalknuppel en ros je iemand ermee in elkaar. De 44-jarige Robert Briley (44) uit Vero Beach, Florida dacht er net zo over. Nadat hij de knuppel in het spreekwoordelijke hoenderhok had gegooid, wist de politie hem te arresteren.

Er zijn een aantal hoofdrolspelers in het gefaald triootje eindigt met honkbalknuppel-verhaal, namelijk de bizarre Briley, zijn 40-jarige neukertje en een 37-jarige mannelijke geilponem. Voordat het erotische feestje ontaardde in een vechtpartij, hadden de twee heren zich flink ingedronken. Briley bleef maar zevenzeiken over een partijtje trioseks. De vriend des huizes wilde van het gezeik af van Briley en vond het wel een goed idee om in de koffer te duiken met de vrouw des huizes. Maar dan wel zonder de echtgenoot. Briley voelde zich behoorlijk gepasseerd en besloot om een honkbalknuppel tevoorschijn te halen om zijn vriend ermee in elkaar te rossen.

Gelukkig is het niet zo ver gekomen, want de goed opgedroogde vrouw belde de politie om erger te voorkomen. Vervolgens kwamen de agenten ook even gedag zeggen op het ‘seksfeestje’ om vervolgens de agressieve Briley mee te nemen. Voorlopig kan de boze man dromen van geile trioseks met zijn vrouw en de goede vriend. Hij zal in zijn cel voorlopig de hand aan zichzelf moeten slaan.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *