WEEKEND! Tijd voor bier en popcorn

by • January 4, 2013 • CoolComments (0)1593

WeekendLekker weer wat tijd voor jezelf na zo’n drukke werkweek waarin je weer een bak geld in de staatskas hebt mogen doneren. Het land is kapotbezuinigd. Doe je niks aan. Kapot is kapot tenslotte. Binnenkort zullen hier in Nederland ook de eerste werklozen zich middels een billboard weer op de arbeidsmarkt proberen te begeven. Gelukkig is er ook goed nieuws. Het land ligt tenminste niet onder een dik pak sneeuw. Dus daar hebben we economisch gezien geen last van. We kunnen af en toe nog gewoon blijven lachen. Al waren er deze week ook twee mensen die wel iets anders aan hun hoofd hadden dan een lachsalvo. Rafael en Sylvie van der Vaart zijn uit elkaar gegroeid. Al deed Rafael van der Vaart nog wel een poging om met oud en nieuw zijn vuist te laten vastgroeien op het hoofd van Sylvie. Het mocht niet baten. Wij openen hier eerst nog even een biertje om bij te komen van al dat slechte nieuws deze week.¬†Overigens is het ook een slechte week voor de door ons zo gehate complotdenkertjes. Dit was het dan. Wij zijn even onze vriendinnen en vrouwen aan het irriteren. Tot zo! Prettig weekend allemaal!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *