De Telegraaf pareltjes

by • January 7, 2013 • CoolComments (0)1960

De TelegraafDe krant van wakker Nederland voor de slapende mens. Dat is De Telegraaf. De enige krant waar je kunt lezen wanneer Jan Smit zijn neushaar scheert of wanneer Patricia Paay haar veterdiploma behaald heeft. Voor de mensen die geen echt nieuws willen lezen, maar gewoon hun hersencapaciteit willen verspillen door hun hoofd te vullen met non-nieuws. Meestal zitten zulke mensen ook op social media dingetjes zoals Facebook. Dus kwamen Tom Roes, Alexander Klöpping en Nils Vleugels op het geweldige idee om alle echte Telegraag pareltjes dan maar te delen via een Facebookpagina. Gemak dient de mens tenslotte. Want de echte Telegraaf bezoeker wil niks lezen over de toestanden in Syrië of welke politieke partij het goed doet in de peilingen. De echte Telegraaf bezoeker heeft veel meer aan het nieuws dat Christina Curry verliefd is op een vrouw. Dat zijn tenminste zaken die er echt toe doen! BAM! Check die heersende Facebookpagina dan! En klik gelijk even op “vind ik leuk” als je er toch bent!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *