Justin Bieber valt Selena Gomez lastig

by • January 7, 2013 • CoolComments (0)1857

Justin BieberJustin Bieber zou zijn ex-liefje Selena Gomez wel honderd keer per dag bellen. Dat meldt een insider aan Hollywoodlife. De relatie van Selena en Justin zou volgens berichten rond de jaarwisseling wederom op de klippen zijn gelopen, maar daar laat de Baby-zanger het niet bij zitten.

Volgens een bron zou Justin alles op alles zetten om Selena terug te winnen. “Justin zit in de rats en gedraagt zich vreselijk. Hij belt haar 100 keer per dag, maar Selena neemt niet op.”

Twee weken geleden was het stel nog tot over elkaars oren verliefd. Een fikse ruzie net voor de jaarwisseling gooide echter roet in het eten. De twee waren in Mexico om daar oud en nieuw te vieren, maar kregen daar knallende ruzie op 30 december. Justin en Selena zouden toen een punt achter hun relatie hebben gezet.”

De zangeres liet op 1 januari via Twitter weten dat het tijd was voor een nieuw begin. Het is onduidelijk of de brunette hiermee bedoelde dat ze als vrijgezel door het leven gaat tegenwoordig.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *