Micha Kat uitlachen is soms onvermijdelijk

by • January 7, 2013 • CoolComments (36)10639

Micha KatOh man, wat moeten we hier soms lachen om de wanhopige pogingen van Micha Kat die ons allemaal wil laten geloven dat de wereld door satanisten en pedofielen beheerst wordt. Dit keer gaat Micha Kat tegen boekhandel Selexyz tekeer. Volgens Micha Kat hebben namelijk niet alleen alle grote mediabedrijven (MSM) in Nederland een verborgen agenda, maar ook de boekhandels. Als de stroom complotdenkers onderwerpen opdroogt moet je tenslotte toch iets verzinnen om die handvol zwakzinnige lezers tevreden te houden. Dus maakte Micha Kat een videoreportage over de boekhandel. Volgens de complotdenker staat de top tien van boeken vol met troep omdat boekhandels zoals Selexyz de volgens Micha echt belangrijke onderwerpen niet willen verkopen. Wij denken echter dat het komt omdat mensen nou eenmaal liever licht verteerbare troep lezen dan die zware kost die Micha tijdens het ontbijt leest om zijn complotdenkershoofd te voeden. Micha Kat van Klokkenluideronline.net gaat tekeer in de boekhandel alsof hij ontdekt heeft dat Satan zelf daar achter de kassa staat in opdracht van de Bilderberg groep. Lacht u even mee?

DE BILDERBERG-BOEKHANDEL, DEEL 1


Deel 2 kun je hier bekijken.

Pin It

Related Posts

36 Responses to Micha Kat uitlachen is soms onvermijdelijk

 1. Toch blijft het een feit dat sommige boeken niet in de boekhandel komen omdat er van boven af wordt gezegd dat al is het de waarheid het dient het algemene belang niet dus mag niet verkocht worden.

 2. Ada De Graaf says:

  Ja, ik lach graag mee… Micha Kat, Wimp Dankbaar en zo nog een handjevol kneuzen doen hun uiterste te best te bewijzen wat er niet is in de mate waarin zij het denken te zien. Ik denk dan: neuken ze wel genoeg?

 3. Ada says:

  Gepke, leef je nog steeds op straat of ben je bij Wimp ingetrokken?

 4. Tjeerd Kampstra says:

  de grooste kneusjes zeggen het zelf, ze verdiepen zich nergens in ijn vaak gtst kijkers of gamers etc vul de rest zelf maar in. kijk om je heen en veel wat wim en micha al jaren roepen is uit gekomen. ontwetende mensen word is wakker. de leugen regeerd en de massa word uitgemolken van alle kanten word je gepakt niets mag strax nog. verdiep je eens beter in nederland. om maar een ding te zeggen nederland is oficeel niet eens van ons. mensen die schelden weten vaak niets of worden gestuurd trollen. die hun werk er van maken om de waarheid stil te houden. maar dat zal ze niet lukken.

 5. Tjeerd Kampstra says:

  ada zwak om zo meteen te beginnnen. strax staat half nl op sraat om dat het geld systeem down gaat word is wakker. hier een erg goeie link kijk maar eens, zijn boeken mogen niet in de winkel verkocht worden. zegt genoeg>http://adbroere.nl/ad-broere

  • Ada De Graaf says:

   Ik kijk nooit GTST en game ook niet… en Micha en Wimp maken zich al tijden volstrekt belachelijk met hun beweringen; als je geloofwaardig wilt zijn moet je de redelijkheid van mensen triggeren en niet iets waar men direct van weet dat het belachelijk is…

  • Tjeerd Kampstra says:

   nee jij weet het beter cekr?toevallig woon ik er vlak bij en de meeste mensen in de omgeving zeggen het zelfde. het zaakje stinkt.wie gelooft nou nog in de overheid en politiek? juist eigelijk niemand nog.

  • Ada De Graaf says:

   Tjeerd Kampstra Dichtbij de Friezen involved? Scheringa heeft zn koeien al verkocht dus hij weet dat hij hangt.

  • Ada De Graaf says:

   Tjeerd Kampstra Ja, ik weet het beter.

  • Tjeerd Kampstra says:

   hij niet de overheid. je wee echt niets he en je keek geen tv? hoe weet jij nou wat er speelt je kent niemand an het onderzoek laat staan overhed etc. en toch ooreel je? hoe kan dat? er zitte veel onchuldig vast hoor. putten? das maar een leugen. en de grooste criminelen lopen los.vreemd land

  • Tjeerd Kampstra says:

  • Tjeerd Kampstra says:

   Ada De Graaf vertel dan wat je betr weet? dat heb je dan van tv kan niet anders. nou ben benieuwd,

 6. Tjeerd Kampstra says:

  deze pst goed bij slapend nederland http://www.youtube.com/watch?v=op9uOj8Ry4Y.

  • Ada De Graaf says:

   Ik kijk niet eens, heb al zoveel voorbij zien komen aan onredelijk geneuzel, geen zin meer in

  • Tjeerd Kampstra says:

   Ada De Graaf dat weet ik ontwetend noemen ze dat. tot je zelf getroffn word door de crisis etc. en wel iets anders moet. eigen keus.

  • Ada De Graaf says:

   Ik heb het niet breed, ben al een aantal jaren slachtoffer van de crisis, als je het zo wilt noemen.

   Maar waar gaat dit onderwerp ook al weer over? Oja. Micha Kat over een zelfbenoemde sneue gleuf en tevens zelfbenoemd inteeltkind van Hendrik en Juliana; over rukkende Friso's en Constantijn's bij de moord op Marianne Vaatstra; over Bilderbergjes en nog wat meer onduidelijke wereldleiders; over pedofilie (Micha lovesss Laos) en nog meer verdorvenheid en ellende; over het ontkennen van de betrokkenheid van Jasper Scheringa bij de moord op Marianne Vaatstra (bekend en al) en zo nog vette hand meer ellende.
   Ik zie Micha nog voor me, gruttend in de vuilnisbak van Ivo Opstelten en vervolgens hysterisch achter zijn dienstauto aanrennend. Whahahhahahahhahahahah, de overtreffende trap van GGZ Humor TV. En dat nog naast alle mensen die zijn bankrekening blijven spekken met 10 of 25 euro. (Waar hij direct zijn snuiverij van koopt.) Maar droom maar verder hoor Tjeerd. Prima, wat jij wilt.

  • Tjeerd Kampstra says:

   verdiep je dan is goed waarom het systeem zo werkt. wij leven hier nog vrij goed mede door de armste mensen in het buitenland die voor minder dan een euro MOETEN werken. over d rugen vn miljoenen doden die geen eten en drinken hebben. de rijken worden rijker puur om dat de massa alles toestaat wat de overheid zegt. vaak vol met leugens ook. kijk dit korte filmprje maar eens hij zegt alles in het kort en e harde waarheid de massa is dom en word dom gehouden tot we niet meer kunnnen kiezen. dat punt staan we nu.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KWv08GM1B70

  • Tjeerd Kampstra says:

   Ada De Graaf grappig not de meeste pedos wonen in nederland VERDIEP je nou is goed , moelijk he

  • Tjeerd Kampstra says:

 7. Tjeerd Kampstra says:

 8. Tjeerd Kampstra says:

  ja en dan reageren ze niet meer om dat ze niets meer weten jammer hoor. strax geen geld meer of geen baan je huis uit en dan? nee we lullen allemaal onzin. de tijd zal het erg snel gaan leren. gelukkig zien steeds meer mensen hoe we genaaid worden en voorgelogen. de meesten zullen het de komende maandjes letterlijk gaan voelen. de crisis zit pas in het begin nederland is al 3 x gevallen als je het vergelijkt met spanje daar een p de 4 werkloos is. dus schaapjes wat gaan we doen onderzoeken hoe het werkt? of ons zelf en ons mede mens tot de grond toe uit melken en het uit eindelijk je zelf ook alles kost? duidelijk he.

 9. sandro says:

  hahaha nu weet ik weer genoeg ze verwijderen een link met aantoonbare feiten. leuk deze website gaat nu het internet over als Vol met leugens en proppaganda. goed bezig heren Not. kost vast veel bezoekers.

 10. maikel says:

  Er is in de afgelopen jaren van alles aan gedaan door het OM en door de media om DNA-onderzoek te promoten en het DNA-profiel ongeveer heilig te verklaren. Maar nu komt de aap pas echt uit de mouw. Een valkuil die voor ieder van ons allang gegraven is…

  Begrijp me goed, het onderzoek naar DNA-sporen op de plaats van een delict zijn een welkome aanvulling op het forensisch onderzoek van de technische recherche zoals een daderprofiel, vingersporen en voetafdrukken. Zo heeft een verdachte mogelijk iets uit te leggen als hij de ‘donor’ blijkt van het (DNA-)spoor, zeker in het geval van vingersporen en voetafdrukken. Maar DNA kent geen datum, geen locatie – of tijdstip – van achterlaten, laat staan dat het in de rechtbank als bewijs van een bepaald delict kan worden gehanteerd. En meestal is ook niet meer te achterhalen uit welke lichaamscellen (sperma, speeksel, huidcellen of bloed) het DNA in het laboratorium is gegenereerd. DNA kan ook uit haren worden gegenereerd maar het zal altijd onzeker blijven waar die haar vandaan kwam en wannéér en dan nòg is de uitkomst onzeker. Zelfs een 100% match van het DNA-spoor met de verdachte zegt dus nog helemaal niks over het moment – of de locatie – van ontstaan van het spoor of van de herkomst daarvan (lichaamscellen) waar vinger- en voetsporen minstens kunnen worden gedateerd. Na het bezoek van de schoonmaakster zijn vingersporen veelal verdwenen en na een regenbui zullen voetsporen vervagen. DNA-sporen kunnen daarentegen al jaren aanwezig zijn op een bepaald object.

  Daar komt nog bij dat DNA-onderzoek nog steeds mensenwerk is waarbij de interpretatie van de resultaten ook zijn eigen foutmarges kent. Veelal moet worden gewerkt met zgn. partiële (onvolledige) profielen of mengprofielen waarbij meerdere personen zichtbaar zijn in het profiel. En dan moet er min of meer worden gegokt of het DNA-profiel wel bij de verdachte hoort. Het OM kan ons, of de rechtbank, sindsdien dus van alles wijsmaken omdat we inmiddels heilig zijn gaan geloven in de kracht van DNA-bewijs!

  Maar ook manipulatie van het DNA is mogelijk en zeker niet alleen in het laboratorium waar ik diverse voorbeelden van kan noemen. Denk daarbij bijv. aan de Puttense moordzaak, de Schiedammer Parkmoord en aan de Deventer moordzaak waar dit aantoonbaar is gebeurd bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Waar mensen bij het delict of bij het onderzoek betrokken zijn liggen blunders en fraude namelijk op de loer. Zo is er de mogelijkheid dat de èchte dader DNA-sporen van een onschuldige achterlaat op de PD en dat is zeker al eerder voorgekomen. Een plukje haren uit je doucheputje, van je muts of een achtergelaten handschoen of zelfs gebruikte condoom van jou kan al tot een mogelijke verdenking leiden waar vingersporen niet zouden liegen en veelal zelfs tot een datum en tijdstip van plaatsing kunnen leiden.

  Maar ook de recherche kan – bedoeld of onbedoeld – de sporen hebben gemanipuleerd. Een voorbeeld daarvan speelde o.a. in de Enschedese Vuurwerkramp met het sportbroekje van André de Vries die in eerste aanleg volkomen onschuldig werd veroordeeld op zijn DNA en met achterhouden van ontlastende informatie. Het is van daaruit dan ook nog maar één stapje verder om een verdachte vast te nagelen op onrechtmatig verkregen bewijs of het zoekmaken van ontlastende documenten, bewijzen en verklaringen. Er zijn ook tal van voorbeelden waarbij de recherche gesprekken in het strafdossier heeft opgenomen van verdachten met hun advocaat of ook hebben ‘toegestaan’ dat vervalste tapgesprekken aan het dossier werden toegevoegd. Kijk bijv. naar de zaak van Robert Hörchner en naar die van Hoessein Baybasin. En dan heb ik het nog niet gehad over ontoelaatbare verhoren (o.a. de Puttense moorzaak, Schiedammer Parkmoord, Ina Post en de Zes van Breda) die ook wel de Zaanse verhoormethode wordt genoemd om verdachten zodanig onder druk te zetten dat ze ten einde raad doorslaan, schuldig of niet.

  En dan heb ik het ook nog niet eens gehad over die zogenaamde deskundigen die aantoonbaar hebben gelogen tegenover de rechter (Deventer moordzaak, Lucia de Berk, Louis Hageman in de zaak Bolhaar en de Schiedammer Parkmoord). Allemaal voorbeelden dat fraude in het opsporingsonderzoek en leugens tegenover de rechter eerder structuur dan incidenteel is, ten koste van volkomen onschuldigen…

  Terug naar het DNA-“bewijs”. Justitie heeft de afgelopen jaren kosten noch moeite gespaard om het DNA-bewijs dus te promoten. Mèt en zonder aantoonbare manipulaties van de betrokken deskundigen en hun leugenachtige verklaringen tegenover de rechter. Deels als een waarschuwing aan toekomstige verdachten en deels als een ‘verkoopargument’ aan het grote publiek via de goedgelovige media om het oplossingspercentage van de misdaad op te schroeven. Hetgeen wonderwel niet is gelukt. Vandaar dat er nieuwe ‘resultaten’ moesten worden geboekt. Recente voorbeelden daarvan zijn de zaak Vaatstra, de ABC-moord (zie onder) en de moord op de beide Mientjes waarbij DNA-onderzoek werd ingezet om ras- en familieverbanden aan te tonen. Terwijl ook dàt een zeer discutabele benadering van familiaire verwantschap is! Maar het wordt nog veel erger:

  http://www.telegraaf.nl/feed/21192879/__Werkstraf_leidt_naar_verdachte_van_ABC-moord__.html

  “Werkstraf leidt naar verdachte van ABC-moord

  MEPPEL – De 22-jarige man uit Meppel die woensdag is aangehouden op verdenking van de geruchtmakende ABC-moord in 2009 in de Drentse plaats, is tegen de lamp gelopen nadat hij vorig jaar in zijn woonplaats ruzie had gemaakt met twee politieagenten en die had mishandeld.

  Dat kwam hem in september op een werkstraf van 100 uur te staan. Ook moest hij DNA afstaan. Dat bleek te matchen met het DNA dat op het lichaam van het slachtoffer werd gevonden, de 88-jarige Janny de Kruys-Deen”.

  Werden voorheen tijdens verhoren reeds koffiebekertjes en zakdoekjes (onrechtmatig!) achtergehouden voor DNA-onderzoek, nu gaat het OM zelfs een stapje verder. De officier van justitie gaat tegenwoordig op eigen houtje DNA-afname vorderen bij iedere verdachte die bij wijze van spreken tegen de Kerk heeft gepist. Want, hoewel de Wet nadrukkelijk voorschrijft dat DNA-afname pas verplicht mag worden bij de verdenking van – of de onherroepelijke veroordeling – wegens zeden- en geweldsmisdrijven waar een minimale gevangenisstraf van 4 jaar op staat, nu kan ieder individu dus worden opgenomen in de DNA-databank zolang zijn advocaat “zit te slapen…”. En dan druk ik me nog heel vriendelijk uit tegenover die advocaten:

  http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/recidive/dna-onderzoek-bij-veroordeelden

  “DNA-afname

  Iedereen die veroordeeld is voor een misdrijf waar een gevangenisstraf van 4 jaar of meer op staat, moet verplicht DNA afstaan. Het DNA wordt afgenomen door met een wattenstaafje langs het wangslijmvlies te gaan. Uit het wangslijm haalt het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) een DNA-profiel. Deze slaat het NFI op in de DNA-databank. Tegen de afname van DNA kan geen bezwaar worden gemaakt. Tegen het opslaan van het DNA-profiel kan wel bezwaar gemaakt worden via de rechter”.

  In bovenstaande zaak van de ABC-moord kan dus ongeveer het volgende zijn gebeurd:

  Nadat de verdachte had geweigerd om aan een ‘vrijwillig’, grootschalig DNA-onderzoek mee te doen werd hij vanaf dat moment extra in de gaten gehouden. In het onderzoek werd ook al geen verdachte aangetroffen en dus werd de focus vooral verlegd naar de weigeraars. Maar hoe kom je nu aan zijn DNA als hij niet mee wil werken? Juist.., je stuurt gewoon twee dienders op hem af die een beetje ruzie met hem maken en die rekenen hem in omdat hij ‘tegengas’ biedt. Een verbaaltje is dan zo geschreven. Vervolgens ‘vindt’ de OvJ dit allemaal zo ernstig dat deze verdachte zijn wangslijm moet afstaan, BINGO. Is dit vergezocht? Nee hoor, het is waarschijnlijk aan de orde van de dag omdat iedereen in de strafrechtketen wel graag wil scoren en dan al gauw een oogje toe zal knijpen. Deze verdachte werd, achteraf, veroordeeld tot 100 uur werkstraf en dat is vèr beneden de standaard van 4 jaar gevangenis wegens gewelds- en zedendelicten om verplichte DNA-afname te kunnen rechtvaardigen.

  En is dit een simpel incident? Nee hoor, dit overkwam ook de verdachte Henk F. in de zaak Andrea Luten nadat Richard Kelly op het allerlaatste nippertje de dans al was ontsprongen: http://www.crimesite.nl/nieuws/advocaten/24077-verdachte-moord-andrea-luten-is-nu-advocaat.html

  En, Henk F. werd uiteindelijk wel aangehouden op basis van een huiselijke ruzie en ook hij moest zijn wangslijm ‘verplicht’ afstaan, zie onderstaande artikel:

  http://www.crimesite.nl/nieuws/rechtszaak/20258-verdachte-noord-andrea-luten-staat-terecht.html

  “Henk F. uit Hoogeveen kwam door een toeval in beeld. In april 2010 moest hij DNA-materiaal afstaan omdat hij veroordeeld was voor een mishandeling in huiselijke kring. Dat DNA-materiaal kwam overeen met een haar die na de moord op het lichaam van Andrea Luten was gevonden”.

  De moraal van mijn verhaal is dat DNA-onderzoek nog letterlijk in de kinderschoenen staat en dat daar door iedere ‘deskundige’ op grove wijze inbreuk op wordt gepleegd. Nee sterker, dat er soms zelfs strafbaar misbruik van wordt gemaakt. In de hele keten van recherche, via het OM en de rechter, en bovenal, met medewerking van zombie-advocaten die het wel worst zal zijn dat hun cliënt wordt opgehangen aan onrechtmatig verkregen bewijs.

  Zo staat de bewijskracht van DNA onder zeer grote druk omdat het zelfs niet eens een wetenschap kan worden genoemd maar eerder een soort tombola. Jouw DNA komt voor op ongeveer elke persoon die je vandaag meer dan enkele minuten hebt gesproken en je haren (speeksel en/of roos) zitten vermoedelijk al wekenlang op de kleding van een toevallige voorbijganger.

  Tel daarbij op dat recherche en justitie niet zullen schromen om je wangslijm onrechtmatig te verkrijgen en ook niet om die resultaten anders te interpreteren dan in werkelijkheid is gebeurd en je komt zomaar voor een veroordeling te staan omdat je gisteren de buurvrouw mogelijk hebt gekust vanwege een Nieuwjaarswens.

  Daarnaast wordt er volop geblunderd door Justitie en door het NFI en dat is nog maar een understatement te noemen omdat tal van bovenstaande zaken aantoonbaar fraude hebben opgeleverd. En tel daar ook nog eens bij op dat ‘simpele zielen’ heilig zijn gaan geloven aan de bewijskracht van DNA waardoor zij vooral eerder zullen bekennen dan zij ooit hadden gedaan….

  Uiteraard kom ik hier nog op terug als ik de zaak Vaatstra nog eens ga behandelen. Maar nu kan ik jullie alvast melden dat alle onderdelen die hierboven zijn behandeld weer helemaal terugkomen in de zaak tegen Jasper Steringa: geblunder, fraude, aperte leugens, ‘heilig DNA’, onrechtmatige en onterechte bekentenis, een zombie-advocaat met een geheime agenda, achtergehouden informatie en grootschalige manipulatie van het grote publiek. Tot aan de ‘bewerking’ van de hoofdverdachte en die van zijn familie en van de familie Vaatstra aan toe.

  Het is mij inmiddels duidelijk geworden dat beide families – achteraf – in de kont van de koe staan te kijken op basis van de leugens van Peter R. de Vries (het OM) en dat heel schrijvend Nederland niet over het intellect (of de durf) beschikt om hier eerlijk over te berichten…

  Wordt vervolgd.

 11. harry steijn says:

  hier heb je echt wat aan!

 12. harry steijn says:

 13. […] Micha Kat opgepakt wegens bedreigen advocaat Jan Vlug. Micha Kat is bang om vermoord te worden. Micha Kat uitlachen is soms onvermijdelijk. Micha Kat en de kinderporno op zijn website Klokkenluideronline.net. Micha Kat zelf pedofiel en lid […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *