Pedofiel Maurits Vincent Daal opgepakt in Cambodja

by • January 7, 2013 • CoolComments (8)4098

WE GOT HIM, schreeuwden de Cambodjaanse politie agenten allemaal in koor terwijl ze de 41-jarige Maurits Vincent Daal van een stel zwerfkinderen aftrokken. Hij vergreep zich aan twee jongetjes van 12 en 14 en twee meisjes van 13 en 9. Terre des Hommes detectives hadden Vincent al wat langer in de peiling wat tot de aanhouding leidde. Hopelijk maken ze hem tot voorbeeld om mensen die naar dit soort landen afreizen om zich aan kinderen te vergrijpen af te schrikken. Het sekstoerisme in landen als Cambodja en Thailand moet op harde wijze een halt toegeroepen worden. Met de arrestatie van Maurits Vincent Daal is er in ieder geval één gore pedofiel minder aan het vakantie vieren terwijl hij kinderen misbruikt.

Maurits Vincent Daal

Pin It

Related Posts

8 Responses to Pedofiel Maurits Vincent Daal opgepakt in Cambodja

  1. […] WE GOT HIM, schreeuwden de Cambodjaanse politie agenten allemaal in koor terwijl ze de 41-jarige Maurits Vincent Daal van een stel zwerfkinderen …bloghopper.nl/pedofiel-maurits-vincent-daal-opgepakt-in-cam… […]

  2. de doodstraf moet I hebe.

  3. afschieten smerig soort!

  4. of lekker daar weg laate rote.

  5. Nou maurits de gevangenissen in cambodja zijn Ooeeee nou maak je borst maar nat. Die jongens lusten je rauw. sterkte in de gevangenis Knuppel.

  6. vera says:

    ik hoop dat je in de bajes lekker hard genomen wordt in je aars, vuile viezerik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *