Wereldrecord gloeilampen op je hoofd breken niet verbroken

by • January 7, 2013 • Video, WTF?!?Comments (1)1821

WereldrecordStel je bent een luie donder die toch een heus wereldrecord op zijn naam wil zetten. Wat doe je dan? Juist, je gaat voor de makkelijke weg en kiest een record dat je volgens jezelf makkelijk kunt breken. Zoals de meeste gloeilampen met je hoofd breken. Alleen is het wel een beetje jammer als zelfs dat je niet lukt. Bij Guinness World Records hoeven ze in ieder geval dit record niet bij te werken. Ghe..

Pin It

Related Posts

One Response to Wereldrecord gloeilampen op je hoofd breken niet verbroken

  1. […] We hebben hier wel vaker idiote pogingen van mensen laten zien die een wereldrecord wilden verbreken. Dit keer doet een schattig meisje een poging om het wereldrecord cocaine snuiven te verbeteren. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *