Waterbesparing volgens Bert Wassink

by • January 9, 2013 • CoolComments (1)1622

Dat scheeltIk hoorde een bericht op de radio en ik dacht ‘Nee, dit moet een geintje zijn!’ Wethouder Bert Wassink van gemeente Aa en Hunze in Drenthe heeft lopen roepen, dat je maar tijdens het douchen plast, want dat scheelt water. Ja echt!

Ik vind het een beetje doorslaan. Lekker over je voeten pissen, want dat scheelt. Maar voordat je je douchecel als toilet inricht moet je het toch extra schoonmaken? En waarmee dan Bert? Toch maar met water? Dus dan is dat toch nog meer water gebruik? Als je 2 keer doucht en je zeikt er ook nog eens 2 keer bij… Nou, ik zou flink schrobben!

Nu we het toch over besparingen hebben… Bert, neem je ook dat tasje altijd aan in de supermarkt? Ja?! Dat is toch meer afvalverwerking dan dat je een eigen tas meeneemt? Neem je ook de roltrap? Nee?! OOhh Bertje toch! De trap is toch gezonder? Kost geen extra stroom? Heb je een zonnepaneel, Bert? Neej?!

Nee, Bert hoeft dat allemaal niet. Bert pist tijdens het douchen. Hij gaat altijd douchen als hij moet plassen. Want dat scheelt.

Zelf ben ik geen heilige, en ik vind dat ik er ook maar wat aan moet doen. Dus vanaf morgen:

  • Schijt ik tijdens het tandenpoetsen in de wasbak.
  • Gebruik ik mijn WC papiertje aan beide kanten.
  • Flos ik mijn tanden met mijn veters.
  • Was ik mijn kind, en huisdier met de afwas in de vaatwasser.
  • Ga ik bij de buren douchen om te pissen (Hell nee, dat ik in mijn eigen douchecel ga pissen).

Want dat scheelt!

Pin It

Related Posts

One Response to Waterbesparing volgens Bert Wassink

  1. […] | No comments Gisteren stond half Nederland op zijn douchekop, omdat een Drents wethoudertje beweerde dat zeiken onder de waterverdeelkap beter zou zijn dan dat je ouderwets het toilet gebruikt. Maar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *