Estelle Cruijff is de mediahoer van de week

by • January 9, 2013 • CoolComments (0)2063

Estelle CruijffGisteren was het overal te lezen. “Estelle Cruijff dient klacht in tegen Bram Moszkowicz”. Moszkowicz zou haar niet goed hebben behandeld en het zou hem alleen om de media-aandacht draaien. Wat een kolder. Estelle Cruijff is namelijk helemaal niet vies van media-aandacht. Wie liep er in De Telegraaf en later op tv bij Evert Santegoeds haar huilverhaal te doen over Badr Hari.

Opmerkelijk is toch wel dat Estelle Cruijff van Bram Moszkowicz overstapte naar advocaat Nico Meijering, die heel toevallig de aartsvijand van Moszkowicz is. Meijering heeft er alle belang bij om Moszkowicz te beschadigen. Onder één hoedje spelen met een ex-cliënt van Moszkowicz is dan wel een logische stap. Estelle Cruijff klaagt ook over de hoge reiskosten die opgehoest moesten worden om samen met Bram Moszkowicz af te spreken in het Amstel Hotel. Dit hotel dat op een aantal kilometer van het kantoor van Moszkowicz staat, is een plek waar Moszkowicz wel vaker met cliënten afspreekt. Dat hij dan een half uur reistijd in rekening brengt, is niet meer dan normaal. Estelle verdenkt Moszkowicz ervan dat hij de zaak opzettelijk via de media heeft gespeeld, wat zij niet wilde. Aardig detail: voor de reiskosten van Moszkowicz – een aantal keren op en neer naar het Amstel Hotel, een afstand van 1,5 kilometer – bedroegen 1500 euro. Lijkt veel, maar kan best kloppen: zes keer een half uur (twee keer een kwartier) met de auto, dat is drie uur. Keer 500 euro. BAM!

Vandaag staat in het Algemeen Dagblad weer een frontale aanval van Nico Meijering (namens Estelle) aan het adres van Bram Moszkowicz. Meijering heeft weer een tuchtklacht ingediend tegen Bram Moszkowicz.

“Ongelooflijk”, dacht Estelle Cruijff toen vorige maand een brief op haar mat landde. De envelop was afkomstig van Bram Moszkowicz, de advocaat die ze zojuist aan de kant had gezet. Daarin zat een factuur waarop een totaalbedrag stond van bijna 9000 euro. ‘Excessief hoge kosten,’ zegt Cruijffs nieuwe advocaat Nico Meijering vandaag in het AD. Meijering heeft namens Estelle een tuchtklacht heeft ingediend tegen Moszkowicz.

Wat wij ongelofelijk vinden is het feit dat Estelle Cruijff in zee is gegaan met de duurste en meest mediageile advocaat van Nederland en dan achteraf klaagt over media-aandacht en te hoge rekeningen. Bram Moszkowicz is nou eenmaal mediageil en als BN’er weet je wat er kan gebeuren als je met hem in zee gaat. De aantijgingen die Estelle Cruijff via haar advocaat Nico Meijering nu de wereld in smijt, maken van haar de mediahoer van de week.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *