Even bij de buren langs (deel 1)

by • January 9, 2013 • CoolComments (1)1296

BurenWe gaan even een rondje bij de buren kijken. Gewoon omdat ze zo gastvrij zijn en nooit nee zeggen tegen onverwachts bezoek. Eerst gaan we even glijbanen testen bij Windhoos.com. Vervolgens lopen we door om bij Moetenwenietwillen.nl waar we roze van woede moesten constateren dat er een post staat over favoriete heaumeau Albert Verlinde. Dat het geschreven is door Ollie of Olaz maakt gelukkig veel goed. Na de koffie bij MWNW liepen we door en gingen even langs De Reaguurder, maar omdat ze ons daar depressief maakten met gelul over Griekenland besloten we ook daar weer te vertrekken. Doen ze daar namelijk wel vaker. Lullen over Griekenland.

Na een korte lunch besloten we om eens een kijkje te nemen bij Krapuul. Zo’n site waar je veel over hoort, maar niet durft te komen omdat je moeder je er altijd voor waarschuwde. Daar lazen we dat een strijdende vredesactivist een paradox is. Ja, als je dat al aan je publiek moet uitleggen kun je beter stoppen. We liepen de straat uit en kwamen een poes tegen. Toen we langs het huis van Geenstijl liepen durfden we niet naar binnen. U moet namelijk weten dat Geenstijl altijd heel gemeen doet tegen ons marginale weblogjes. We gingen de hoofdweg over en kwamen een aantal klokkenluiders in lange regenjassen tegen. Er werd ons verteld dat Micha Kat aan het doordraaien is. Na het horen van dit nieuws besloten we om naar huis te gaan. Morgen lopen we wel weer een rondje.

Pin It

Related Posts

One Response to Even bij de buren langs (deel 1)

  1. […] 4) By Paul Geertsma | January 14, 2013 | Binnenlands nieuws, Internet | No comments In deel 1, deel 2 en deel 3 liepen we langs de voor ons bekende en door ons veel geprezen weblogs zoals […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *