De Ford Mustang van Marga en Evert-Jan is gestolen

by • January 10, 2013 • CoolComments (0)1708

Ford MustangGeen idee wie Marga en Evert-Jan zijn, maar dat doet er ook niet toe. We willen gewoon graag dat de laffe dief die hun dierbare Ford Mustang gestolen heeft gepakt wordt. Want dieven.. Daar hebben we niks mee.  Nou ja. We haten ze wel een beetje. Mensen horen gewoon met hun vingers van andermans spullen af te blijven. De ergste soort dieven zijn in onze ogen autodieven. Helemaal als autodieven het in hun hoofd halen om een klassieker te jatten. De Ford Mustang uit 1969 van Marga en Evert-Jan werd maandag namelijk op klaarlichte dag gestolen van hun oprit. De diefstal is gefilmd en de eigenaren proberen alles om hun oldtimer terug te vinden. Wij helpen een handje mee door de video te verspreiden. Weet jij waar de Ford Mustang te vinden is? Neem dan contact op. RETWEET!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *