Geen goede combi: Een McDrive en limo

by • January 10, 2013 • Video, WTF?!?Comments (0)1597

McDriveIn eerste instantie ben je echt nog dommer dan de reet van Patty Brard als je met je limousine door een McDrive probeert te karren om je euroknallers, Big Macs en dat soort troep op te halen. Een normaal weldenkend mens weet dat een limousine bijna nooit door een McDrive past. Een onfortuinlijke limousinechauffeur kwam daar ook achter in het mooie Geldrop. Hij besloot de McDonald’s te verkiezen boven een luxe decadent restaurant en probeerde zijn lange lummel op wielen door de McDrive te rijden.

Veel succes had hij niet, want hij kwam er toch achter dat zijn bolide niet door het smalle straatje past. Nee duuuh! Een McDrive is ingericht voor wendbare auto’s. Niet voor piemelcompensatieauto’s. Veel leedvermaak was er natuurlijk wel, want ja… zo vaak komt het niet voor dat iemand zo dom is. Het resultaat van deze poging is een deels gesloopt hekwerk, beschadigde limo en vooral een gekrenkt ego.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *