Sietske van der Poel dood gevonden in weiland

by • January 11, 2013 • CoolComments (0)1969

Sietske van der PoelDe politie heeft vrijdag in een weiland langs de Zijldijk in Warmond het stoffelijk overschot gevonden van de sinds 28 december vermiste Sietske van der Poel uit Leiden. Een vogelaar met verrekijker ontdekte het lichaam. Kort na de verdwijning van Van der Poel werden haar fiets en jas gevonden op de Zijldijk. De dijk ligt in het gebied van de Kagerplassen.

Familie en vrienden van Sietske van der Poel sloegen 28 december alarm, nadat de vrouw niet op haar werk verscheen. De fiets en de jas van Sietske werden vrijdag langs de Zijldijk in Warmond aangetroffen. Daarna zochten medewerkers van de Defensie Duikgroep in het water langs de Zijldijk in Warmond al naar Sietske van der Poel. Ze deden dit op verzoek van burgemeester Marjan van Kampen-Nouwen van de gemeente Teylingen, waartoe Warmond behoort. Daarbij wordt gebruik gemaakt van sonarapparatuur. Er werd toen niks gevonden.

Of de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen is nog niet bekend. Al blijft het raar dat haar fiets en jas wel werden gevonden op de Zijldijk en zij daar niet zo ver uit de buurt gevonden is. Of er iets mis is gegaan met de vele zoektochten of dat het lichaam daar later is neergelegd zal later wel blijken.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *