YAAAY! Geen cookiemeldingen meer!

by • January 11, 2013 • CoolComments (2)2197

YAAAY! Geen cookiemeldingen meer!Je kent ze wel. Die verdomde irritante cookiemeldingen op de interwebz. De roverheid heeft dat opgedrongen aan webmasters, omdat privacy. Je weet wel. Je moet eerst handmatig de koekjes accepteren, wil je gebruik kunnen maken van de website. Maar daar is een einde aan gekomen. Hele nerderige en handige scriptkiddies wisten leuke plugins voor Chrome en Firefox in elkaar te zetten om de proletenmeldingen te omzeilen. En dat hebben we allemaal te danken aan GeenStijl. Gewoon, omdat die mafketels daar eindelijk zover na hebben kunnen denken om zoiets te ontwerpen.

De plug-ins zijn helemaal voor nop te benedenladen voor je browser bij de lokale pluginwinkel. Chrome-versie HIERRR en Firefox-versie DAARRR. Ben je te a-technisch om te kunnen weten hoe je zoiets installeert? Dan verwijs ik je graag door naar Dumpert. Gebruik je Internet Explorer? Helaas. Dan blijf je lekker opgezadeld met dergelijk overheidsspam. IE is toch al een browser voor nietsnutten en stoffige kantoorklerken. Wil je de maker van de plug-in bedanken? Dan kan je dat HIERRR doen. Enjoy!

Pin It

Related Posts

2 Responses to YAAAY! Geen cookiemeldingen meer!

  1. Mieke Schepens says:

    Leuk gedaan !

  2. Robin says:

    Dankjewel Mieke 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *