Even bij de buren langs (deel 3)

by • January 12, 2013 • CoolComments (1)1843

BurenTijd voor ons dagelijkse rondje langs de buren. Als eerste gingen we naar Moetenwenietwillen.nl. We dachten dat we daar wel een bakkie koffie konden scoren. Gisteren liep dat uit op een fiasco. Vandaag was dat niet anders. We bleven maar op de deur rammen bij MWNW, maar ze zaten met zijn allen te kijken naar BBQ vlees uit Syrië. We liepen daarom maar gelijk door naar Windhoos.com. Daar was blijkbaar niemand thuis, want er werd door niemand open gedaan. Daar stonden we dan met ons sociale zelf in onze handen. We besloten dan ook om gewoon wat weblogs voorbij te lopen en rechtstreeks naar Retecool.com te gaan. Daar hebben we genoten van een heerlijke borrel om warm te worden terwijl Der Webmeister een muziekje opzetten deed.

Door het warme gevoel dat we van de borrel hadden gekregen durfden we het eindelijk aan om weer eens bij Flabber.nl te kijken. Dat hadden we beter niet kunnen doen. Daar zat één of andere malloot die een hekel heeft aan feestjes. Het enige wat we te horen kregen waren rare stemmetjes. Een serieus gesprek konden we niet voeren. Dat was bij Planeet Hersenscheet wel anders. Daar stonden de mooie vrouwen al op ons te wachten. Dat is dus ook de plek waar we deze avond gaan doorbrengen. Tot morgen!

Pin It

Related Posts

One Response to Even bij de buren langs (deel 3)

  1. Planeet HS, is daar nog leven op dan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *