Beetje sneeuw: Totale chaos

by • January 14, 2013 • CoolComments (0)1685

Beetje sneeuw: Totale chaosWe hadden het kunnen weten. De winter maakt nu in Nederland de dienst uit. Sinds een paar dagen is het kwik gedaald onder de nul graden. Dat was op zich het grootste probleem niet, want het was droog. Tot vandaag. De verdomde sneeuw gaat weer eens roet in het Nederlandse eten gooien. Ofwel: totale chaos. Net als vorige maand, toen er ook killersneeuw over Nederland trok. Toen pastte de NS zijn dienstregeling ook al aan, terwijl het achteraf gezien helemaal niet nodig was.

De kans is groot dat dat morgen ook gaat gebeuren, want de hotemetoten van de Nederlandse Faalwegen zitten nu al met knikkende knieĆ«n te wachten op wat er komen gaat. Ze gaan de dienstregeling van aanstaande dinsdag aanpassen. Je. Verwacht. Het. Niet. Dus wat kan je morgen op het spoor verwachten? Mogelijkheid numero 1: Treinen die vertraging hebben, NS-personeel die reizigers afblaft, Falende Fyra, ding dang dong, plaszakken en nog veel meer. Mogelijkheid numero 2: Treinen die vertraging hebben, NS-personeel die reizigers afblaft, Falende Fyra, ding dang dong op repeat, plaszakken en nog veel meer. Ofwel: totaal geen verschil met ‘normale’ dagen. Want ja… het is toch al een grote pleuriszooi daar bij de NS.

Voor morgen wordt er met name in het zuiden van Neerlandia redelijk wat sneeuw verwacht. Maximaal zo’n zeven hele centimeters. De meeste sneeuw wordt verwacht in het altijd gezellige Zeeuws Vlaanderen. Hey NS! Daar valt de meeste sneeuw morgen, maar daar is geen centimeter spoorlijn te bekennen, stelletje ruftkutten. Maar niet alleen die lampenkappen van Spoorweggistan schijten nu al sneeuwvlokken. Ook de ANWB verwacht totale chaos in Nederland. Auto’s die kapodtstuk zijn, debielen die te hard rijden en vervolgens een ander de weg af laat glijden, winter vs zomerbandendiscussies en ga zo maar verder. Er wordt namelijk een zeer zware spits verwacht. Dus neem vooral proviand mee. Zoals de PlayBoy, smartphone met de NS Reisplanner (Mocht je auto het begeven en verder willen over het eveneens falende spoor). Dus we kunnen weer een leuke dag tegemoet zien. Sterkte.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *