Even bij de buren langs (deel 4)

by • January 14, 2013 • CoolComments (0)11822

BurenIn deel 1, deel 2 en deel 3 liepen we langs de voor ons bekende en door ons veel geprezen weblogs zoals Moetenwenietwillen.nl, Windhoos.com, Dereaguurder.nl, Retecool.com, Krapuul.nl en VKmag.com. Vandaag hebben we echter besloten om het eens anders te doen. We maken er een echte ontdekkingstocht van. Maar voordat we een rondje over het www gaan lopen, doen we natuurlijk eerst onze jas even aan. Het is tenslotte winter. Nadat we onze jas aangetrokken hadden, liepen we even bij de jongens van Vidiload.com langs. Daar was mama de hond net bezig om haar pup iets te leren. Vonden we grappig, dus we besloten om even te blijven kijken. Lang duurde dat echter niet. We kregen een telefoontje van Johannes van Mofomedia.nl. Of we zijn leuke plaatjes vandaag al hadden bekeken. Nee, natuurlijk niet. Voor leuke plaatjes, foto’s en video’s gaan wij altijd naar Social-online.nl.

We liepen na al dat leuks verder om erachter te komen dat er nog steeds mensen gepest worden en dat Geenstijl daar eigenlijk schuldig aan is. Geenstijl is namelijk altijd schuldig. Vraag maar aan Francisco van Jole. Jeweetwel, die man die zo heerlijk kan lachen om Moslims. Na dit rondje was het weer de hoogste tijd om naar huis te gaan. Daar besloten we om nog even te webcammen met Kim Holland en haar vriendinnen. Fijne avond allemaal!

 

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *