Kuik fapt op censuur

by • January 15, 2013 • CoolComments (0)2284

Kuik fapt op censuurZo, wat zal hij nu een schrale pielemuis hebben zeg, die Kuik. Want hij is me toch trots op dat censuur in Nederland. Dat Tim Kuik fapt op censuur is al lang en breed bekend, maar nu staat er veel trotse cijfergeblaat op de site van Stichting BREIN. Daar is onder andere te lezen dat er in 2012 maar liefst 571 websites van het net werden geflikkerd. Menig downloader heeft er weinig van gemerkt, want de simpele The Pirate Bay-blokkade is zeer makkelijk te omzeilen. Daarmee heeft Timmeh flink gefaald, maar dat zijn we wel gewend.

De internetgestapo dat zich Stichting BREIN noemt heeft zijn zinnen ook gezet op websites die zogenaamde NZB-bestanden aanbieden of er naartoe linken. De grootste overwinning van BREIN was die op usenetcommunity FTD. Maar ja… achteraf gezien heeft dat geen hol geholpen, want FTD is weer helemaal terug, hetzij in een andere vorm. De internetpolitie laat steeds websites op zwart gaan, maar daarvoor komen er minstens tien terug. Dat geeft Kuikje natuurlijk veel werk, maar de downloader ook veel plezier en jolijt vanwege het feit dat Kuik een a-technische lelijke internetknurft is die geen verstand van zaken heeft.

Het is natuurlijk jammer dat de D66-rechters vaak meegaan in het gejank van Tim Kuik. Zelfs zoekmachines zwichten voor de internetgestapo. Er werden in het laatste kwartaal van het afgelopen jaar maar liefst 137.339 zoekresultaten de prullenmand in gegooid. Niet dat dat veel helpt, want als ik dat kutmuziek van Mariah Carey wil downloaden, dan wijst Google me braaf de weg. Niet alleen de zoekmachines hebben last van dat kattengejank van Timmeh. Want zelfs betalingsverwerkers worden onder druk gezet om de identiteit van webmasters te achterhalen, zodat de dienstverlening aan dergelijke sites gestaakt kan worden. Kuik geeft geen neuk om andermans privacy. Zelfs niet als hij daarmee wetten overschrijdt.

Maar beste Kuik. Je mag best met je schrale piemeltje feestvieren over je zogenaamde overwinning. De downloader downloadt rustig verder. Geen enkel punt, want dat mag namelijk in Nederland. Wij lachen je wel weer uit als je weer in de media komt. Dat is goed voor de lachspieren.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *