Micha Kat is bang om vermoord te worden

by • January 15, 2013 • CoolComments (4)1997

Micha KatMicha Kat is bang om vermoord te worden. Volgens Micha Kat zal dat gebeuren in opdracht van Herman Bolhaar. Altijd lachen met die complotdenkers. We blijven er maar over schrijven omdat ons verteld is dat lachen gezond is. We lachen wat af met die maffe Micha Kat. Micha ziet onder elke tegel in Nederland een pedo-netwerk en zijn schreeuwerige manier van bloggen/schrijven en video’s maken heeft al menig lachspier bij ons doen scheuren.

 

Micha kat

Tekst op Klokkenluideronline.net!

Omdat er toevallig een paar mensen dood zijn gegaan die net als Micha overal complotten zagen, vreest ook hij nu voor zijn leven. De dood van Theo van Gogh, Pamela Hemelrijk, Aaron Swartz, Leonie Holtes en Rudiger Bormann hebben bij Micha de stoppen doen laten doorslaan. In een post op Klokkenluideronline.net vliegt Micha weer eens op de bekende manier uit de bocht door Herman Bolhaar neer te zetten als zijn potentiële moordenaar. Dat de hierboven genoemde mensen zelfmoord hebben gepleegd of door een tragisch ongeval om het leven zijn gekomen wil bij Micha Kat niet in zijn schedelpannetje doordringen. Dat complotdenkertjes zelfmoord plegen is trouwens wel logisch. De geestelijke druk die complotdenkers met zich meedragen is natuurlijk ook heel groot. Levensmoe worden omdat je achter elke boom een complot ziet is natuurlijk niet zo vreemd. Ook micha Kat is depressief en lijdt aan waanideeën.

De grootste vijand van Micha Kat is Micha Kat zelf. De manier waarop hij zich profileert en de wijze waarop hij lukraak iedereen maar beschuldigd van de meest ranzige misdrijven zonder met een greintje bewijs te komen begint steeds meer tegen hem te werken. Dat komt omdat er ook nog voldoende mensen op zijn website komen die wel normaal na kunnen denken. Het einde van Klokkenluideronline.net is in zicht. Kapotgemaakt….. Door Micha Kat zelf.

Pin It

Related Posts

4 Responses to Micha Kat is bang om vermoord te worden

  1. Denk dat de top van het OM en de pedo organisaties zeker niet zullen aarzelen om Kat te vermoorden. Helaas is dit de waarheid in Nederland en ook in andere lande trouwens, probeer publiciteit te blijven zoeken maar ben bang dat Demmink zijn criminele vrienden allang hebt ingeschakeld.

  2. Ada says:

    Whahaha, als hij als zelfbenoemd martelaar sterft dan heeft hij iig nog ergens gelijk gehad. Maar denk het niet.

  3. Ben je werkelijk zo naïef om te denken dat Demmink als lid van de grootste pedo organisatie in Europa zal aarzelen om Kat te laten vermoorden. Micha Kat is zeker een zeer apart persoon maar de toekomst heeft voor hem wel steeds bewijs van zijn gelijk geleverd. En de toekomst zal ook uit gaan wijzen dat deze Rotterdamse ex-leraar gelijk gaat krijgen en de laffe Nederlandse journalisten , die springen als de hoofd redacteur het zegt, ja je hypotheek he, zijn het lachertje van het volk.

  4. […] Kat geilt op het lijk van Anass Aouragh. Micha Kat opgepakt wegens bedreigen advocaat Jan Vlug. Micha Kat is bang om vermoord te worden. Micha Kat uitlachen is soms onvermijdelijk. Micha Kat en de kinderporno op zijn website […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *