Opsporing verzocht – Overval Albert Heijn Amsterdam-West

by • January 15, 2013 • CoolComments (0)2374

Op 16-12-2012 omstreeks 10.00 uur ‘s ochtends verschijnen twee mannen bij de personeelsingang van de Albert Heijn, gelegen aan de Willem Kraanstraat. Dat is de zijde waar de leveranciers hun goederen afleveren. Onder bedreiging van een vuurwapen moeten de medewerkers een flinke hoeveelheid sigaretten afgeven.

Na de overval vluchten de twee mannen op een donkerkleurige scooter zonder kentekenplaat in de richting van de Burgemeester de Vlugtlaan. De scooter was voorzien van een windscherm. De dader die achterop de bromfiets zat droeg in beide handen een grote zwarte sporttas.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die mannen aan de hand van de beelden herkennen. Is u die zondagochtend iets opgevallen in de omgeving van de Willem Kraanstraat/Plein ’40-’45? Of is u na 16 december een slof of partij sigaretten aangeboden die mogelijk afkomstig kunnen zijn van deze overval? Neem dan contact op met de politie via het tipformulier of bel 0900-8844.

Overval AH

Overval Albert Heijn

Misdaadnieuws

Politiebericht

Daders Overval

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *