De meest vreemde maar toch handige gadgets

by • January 16, 2013 • CoolComments (0)5542

Bluetooth ToetsenbordGadgets.. Ze zijn er om ons leven leuker, aangenamer en interessanter te maken. Vandaag hebben we 16 leuke gadgets opgezocht die volgens ons geniaal zijn. Sommige zijn overbodig, maar toch leuk. Hier bij Bloghopper.nl houden we nou eenmaal van leuke dingen. Vooral de wijnfleshouder voor op de fiets is wel wat voor ons en inmiddels zijn we begonnen om alle lichtknopjes te vervangen voor het apparaat hieronder.

LichtknopjeEen kapot lichtknopje in huis? Vervang hem dan met deze geweldige powerbutton.

Bluetooth ToetsenbordLukt het niet om met je dikke vinger fatsoenlijk te typen op een smartphone? Gebruik dan it Bluetooth toetsenbord!

Reddings armbandJe slaapt niet op de begane grond en bent bang dat je niet kunt ontsnappen als er brand uitbreekt in je woning? Met deze armband heb je altijd een reddingslijn bij de hand.

Smartphone controllerDeze controller brengt spelletjes op je smartphone naar een heel ander level.

Tv meubel met koelkastStudenten die op kamers wonen hebben vaak last van ruimtegebrek. Dus dit Tv-meubel met ingebouwde koelkast is wel een uitkomst. Je kan alleen niet te lang TV kijken, want dan koelt je voedsel niet meer.

KastruimteNog eentje in het kader van ruimtegebrek. Een kast met bed, opbergruimte en bureau in één.

HamsterkooiHeel leuk voor je kinderen dat ze een hamster hebben, maar jij staat elke week in de dierenwinkel een pak zaagsel af te rekenen. Nu niet meer. Versnipper je papieren rechtstreeks in de hamsterkooi.

AutobedTOP UITVINDING! Een bed voor in je auto. Makkelijk voor de mannen die na het stappen geen vrouw mee naar huis willen of kunnen nemen. Bed opblazen en gaan met je banaan.

 

BazookaSpeelgoed voor volwassen mannen. Daar zijn we hier helemaal dol op. Maak kennis met de frisdrank bazooka. Schiet flessen frisdrank met geweldige kracht weg. WILLEN. WIJ. HEBBEN.

 

SlaapzakDe Bear Grylls slaapzak.. In de capuchon zit een slaapzak met een mini tentje voor je hoofd. Geef alle daklozen zo’n jas en er zijn geen daklozen meer.

KinderwagenEen fiets en kinderwagen in één. Briljant. Alleen zou je frontale botsingen wel moeten vermijden. 🙂

NutellaNutella.. Vinden we lekker. Dus de Nutella Snack & Drink is gewoon iets dat we echt moeten hebben!

WijnrekHet wijnrekje voor op de fiets. GENIAAL! Volgens geruchten passen andere drankflessen er ook in. Zoals Sonnema!

aquariumNaar een aquarium kijken werkt ontspannen zegt men. Dus wat is er nou relaxter wakker worden dan je badkamer inlopen en gaan schijten terwijl je naar die heerlijk rustige vissen kunt kijken.

iPhoneDe iPhone cassette converter… Ideaal voor mensen die nog muziek op cassettebandjes hebben staan die ze graag willen digitaliseren.

Boormachine
Boormachine voor de echte man. Moeten we na het zien van het plaatje nog uitleggen waarom? Nee? Dachten we al.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *