Nieuwe BMW X5 klaar als schaalmodel

by • January 16, 2013 • CoolComments (0)1782

Nieuwe BMW X5 klaar als schaalmodelSommige nieuwe modellen van bepaalde automerken worden af en toe op de meest opmerkelijke manieren de wereld in geslingerd. Zo betreedt de nieuwe BMW X5 de markt van de modelauto’s. Op de website cbt.com zijn twee afbeeldingen te zien van een auto die wel heel erg veel op de nieuwe BMW X5 lijkt. Kijk maar eens naar de spionagefoto’s van de nieuwe auto uit Beieren.

De foto’s komen uit een foldertje van Jadi Modelcraft, een modelautofabrikant, en belandden op de facebook-pagina van Diecast Empire. Het bouwen van zo’n nieuwe modelauto vereist veel tijd, omdat zo’n auto wel precies op zijn 1:1-broer moet lijken. Daarom krijgen dergelijke bouwers al in een vroeg stadium materiaal van het bewuste model. En dan is het risico aanzienlijk dat je dit soort uitlekpraktijken krijgt.

Voorlopig ontbreekt er meer sappige details over het nieuwe model, dus we moeten al blij zijn met wat we te zien krijgen. Het meest in het oog springend is de nieuwe neus van de X5, wat veel lijkt op die van de 3-serie. Mensen die met smart wachten op de officiƫle onthulling van de nieuwe SUV, zullen nog een poosje moeten wachten gezien het feit dat de nieuwe X5 pas in 2014 in de showroom zal verschijnen. Maar men denkt dat de onthulling voor november dit jaar gepland staat en zal plaatsvinden in Frankfurt.

Zou dit ‘m zijn?

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *