Vrouw plempt naaktfoto op eBay

by • January 16, 2013 • CoolComments (3)1851

Vrouw plempt naaktfoto op eBayeBay is heel erg handig om voor een habbekrats dingen te kopen. Je kan er natuurlijk ook je meuk verkopen. Dus ook je gele jurkjes. Dat dacht de 21-jarige Aimi Jones ook. Ze is in een mum van tijd een ware internethype geworden. Ze plaatste een foto van haar jurkje op internet, maar had geen rekening gehouden met de reflectie van de spiegel. Op de foto is zijzelf te zien met alleen een bh aan.

Heel erg lullig voor haar natuurlijk, maar erg leuk voor de mannelijke internetter. De bezoekers van eBay hadden al snel in de gaten dat ze vrijwel naakt is en al snel ontstond op Twitter de hashtag #ebayyellowskaterdress. De foto werd zeer snel verspreid over diverse social media. Toen eBay daar ook lucht van kreeg, werd de advertentie verwijderd. Daarna zette Aimi de advertentie terug, maar dan wel met een goede foto. De jurk was snel uitgegroeid tot een ware hype op eBay. Het kledingstuk stond aanvankelijk te koop voor 15,99 pond, maar na 130 biedingen stond de teller zelfs op meer dan 153.000 pond (184.000 euro). Diegenen die ook mee willen bieden hebben pech, want eBay heeft de advertentie verwijderd. Waarom precies is echter de vraag, maar men vermoedt dat de site de biedingen niet reëel vond. Ben je erg benieuwd naar de foto? Dan kunnen we je blij maken met de bewuste foto. De foto zie je na de Read More. Let op! NSFW.

De (on)bewuste naaktfoto.

Pin It

Related Posts

3 Responses to Vrouw plempt naaktfoto op eBay

  1. Paco Salomon says:

    Geweldig! ga ik ook doen!

  2. Maurice ˚͜˚ Groninger says:

    Ik heb nog een speedo te koop uit een ver verleden. Voor zoveel geld mag die ook wel op Ebay. LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *