Man vs vrouw: de smartphonefeiten

by • January 17, 2013 • CoolComments (0)1747

smartphonefeitenNu is het tijd voor leuke smartphonefeiten en de verschillen tussen mannen en vrouwen. Vrouwen lijken de wederhelft niet helemaal te vertrouwen. Maar liefst ruim 40 procent van de vrouwen tussen de 20 en 28 jaar neemt weleens stiekem een kijkje in het mobieltje van haar partner. Mannen daarentegen lijken meer vertrouwen te hebben in hun partners, want van de mannen neemt ongeveer 32 procent stiekem een kijkje in de smartphone van de wederhelft. Dat blijkt uit een op zich nutteloze onderzoek van een telecomprovider. Tijdens de onderzoek deden zo’n 638 mannen en vrouwen tussen de 20 en 28 jaar oud aan mee. Tijdens de gluursessie wordt op de eerste plaats gekeken naar de belgeschiedenis van de wederhelft.

Maar dat is niet het enige dat onderzocht is. Liegen over de relatiestatus op Facebook is voornamelijk bij mannen erg populair. Namelijk 47 procent maakt zich daaraan schuldig, terwijl de vrouwen met 41 procent daar net iets eerlijker over zijn. Singles zijn nog eerlijker. 26 procent van de vrijgezelle vrouwen liegen erover, terwijl maar liefst 33 procent van de mannen er zich schuldig aan maakt. Veel smartphoneeigenaren lijken wel getrouwd met het toestel, want het gebruik ervan kent bijna geen grenzen. Er zijn zelfs kansloze stelletjes die zelfs tijdens een wippartijtje er niet voor schromen om de telefoon op te pakken.

Ook is de smartphone voor veel mensen een leuke bron voor geile porno. Zeker mannen (Goh, verrassend). 30 procent van de kerels heeft pikante foto’s op zijn mobiel, terwijl maar 18 procent van de vrouwen dat hebben. Er is wel een saillant detail. Als een vrouw erotische foto’s op haar telefoon heeft, is het vaak van zichzelf. Mannen verzamelen veel meer; namelijk hete foto’s van hun partner en bekenden.

Is er groot nieuws te melden, dan staat de moeder bij zowel de mannen als bij de vrouwen met stip op één. Ook bij het winnen van een groot geldbedrag wordt de moeder als eerste in kennis gesteld. Maar de moeder staat niet altijd op één. Als een relatie naar de knoppen gaat, dan worden eerst de beste vrienden geïnformeerd. Het mobieltje gaat overal heen. Zelfs naar het kleinste kamertje des huizes. Veel telefoons belanden daardoor in de ivoren troon. Mannen zijn op dat gebied voorzichtiger. 8% heeft het weleens mee mogen maken dat de gewilde gadget zwemles kreeg, terwijl 16% van de vrouwen hetzelfde meemaakten.

Mannen gebruiken dan weer meer mobiel internet dan vrouwen. De jochies verstoken maandelijks bijna 140MB, terwijl de vrouwen zich voldaan voelen bij 100MB. Daar tegenover staat dat vrouwen veel meer lullen en sms’en.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *