Fail: IJsmeester zakt door het ijs

by • January 18, 2013 • CoolComments (0)2354

Fail: IJsmeester zakt door het ijsHet is nu een goede week koud in Nederland. De schaatsgeilheid neemt rap toe, dus dat betekent ook dat je dood wordt gegooid met ‘ijsnieuws’. Diverse ijsmeesters krijgen regelmatig de vraag of er al geschaatst kan worden. Zo ook ijsmeester Pos van de Ankeveense IJsclub. Hij werd benaderd door de mediamaffia van radio 1 en wilde live op de radio laten weten of hij de overkant kon halen. Dat lukt echter niet. Hij zakte live op de radio door het ijs en stond tot zijn middel in het ijskoude water.

Vlak voordat het faalmoment keihard toesloeg zei voorzitter van Bennekom van de ijsclub dat dit niet iets is wat mensen op eigen houtje moeten proberen. ”Dit had ik toch niet verwacht. Dit is dat sneeuwijs, dat is zo onbetrouwbaar”, aldus de faalbaas tegen het Radio 1 Journaal. Nadat de ijsmeester zijn zelf geknutselde wak had gerepareerd en droge kleren had aangetrokken, liet hij duidelijk merken dat hij erg geschrokken was. ”Mijn ijsmeestersdiploma zal bij dezen wel verlopen zijn.” Dat zal best wel als je zulke dingen doet. Bloghopper zou Bloghopper niet zijn als er hier geen fragment van was. Luister maar naar het gefaal van de onfortuinlijke ijsmeester.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *