Gratis bellen met Facebook Messenger app

by • January 18, 2013 • CoolComments (0)1603

Facebook Messenger Het is crisis. Niet alleen in ons eigen land, maar in vele landen verspreid over de wereld. En we willen allemaal zoveel mogelijk besparen. Zo ook op onze belkosten. Nu zijn er al een aantal apps, waarmee je via een wifi-netwerk kunt bellen. Zo is er al Viber, het welbekende Skype en zoiets als FaceTime. Echter is onze Mark Zuckerberg al een poosje bezig om te testen of je ook gratis kunt bellen middels de Facebook Messenger-app. Inmiddels wordt het nu uitvoerig in Amerika getest en eerder was Canada al aan de beurt. Het zou vrij simpel moeten zijn. Door simpelweg een Facebook-vriend in de chatapplicatie te selecteren en ‘gratis bellen’ aan te tikken. De ontvanger krijgt een push-bericht waarna hij het gesprek kan aannemen. Amerikaanse gebruikers van de Facebook Messenger hoeven geen update te downloaden in de app-store. Als je een chatgesprek start met een andere gebruiker verschijnt ook de optie ‘Free Call’. Makkelijker kan MarkieMark het niet maken.

Beetje opvallend is wel dat Facebook-directeur Mark Zuckerberg geen woord repte over deze belangrijke nieuwe ontwikkeling, tijdens de persconferentie die het bedrijf eerder deze week hield. Deze draaide enkel om de vernieuwde zoekmachine.
Nu is het wachten tot meneer Zuckerberg de functie goed genoeg vindt om het ook naar Nederland over te laten waaien. Wij zijn voor!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *