Mislukte moordaanslag Ahmed Dogan

by • January 19, 2013 • Video, WTF?!?Comments (0)1564

Ahmed DoganAhmed Dogan, oprichter en leider van de Beweging voor Rechten en Vrijheden (DPS), een liberale partij die de belangen van de Turkse minderheid in Bulgarije vertegenwoordigt, was bijna de dupe van een aanslag op zijn leven. Hans van Baalen, voorzitter van de Liberale Internationale, een organisatie van liberale partijen, zat op het moment van de mislukte aanslag naast Dogan. Hij zou wanneer Dogan klaar was met spreken aan de beurt zijn de zaal toe te spreken. De aanslag vond plaats in het Nationaal Cultuurpaleis in Sofia, waar een partijcongres wordt gehouden.
De dader en tevens de vermoedelijke eigenaar van het weigerende wapen werd direct overmeesterd en daarna flink in elkaar getimmerd. Gelukkig hebben we de beelden nog…

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *