‘Kanye West geobsedeerd door vrouwelijk lichaam’

by • January 20, 2013 • CoolComments (0)1652

Brooke Crittendon, de 31-jarige ex van Kanye West, zegt dat de rapper geobsedeerd is door het vrouwelijk lichaaam.

“Met in het bijzonder de rondingen van Kim Kardashian”, vertelt de ex van Kanye in een interview met The Sun. “Halle Berry, J-Lo en BeyoncĂ© zijn ook Kanyes type, maar die waren allemaal bezet”.

Brooke, die 2,5 jaar een relatie had met Kanye, denkt zeker te weten dat haar ex de sekstape van Kim heeft bekeken voordat de rapper een relatie kreeg met de Amerikaanse realityster. “Hij vond haar al langer leuk. Nadat onze relatie strandde werden we vrienden en hij noemde haar naam weleens. Ik wist dat er meer achter zat.”

De ex van Kanye, die zegt te zijn bedrogen door de rapper, denkt niet het showbizzkoppel samen oud wordt. “In Hollywood kun je niet ‘voor altijd’ spreken. Ze hebben het op dit moment gewoon leuk samen.”

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *