Armin van Buuren maakt titelsong ‘Verliefd op Ibiza’

by • January 22, 2013 • MuziekComments (0)1732

Armin van Buuren maakt titelsong 'Verliefd op Ibiza'Wie denkt dat Armin van Buuren alleen maar plaatjes van anderen kan jatten om er vervolgens mee te mixen, leeft onder een grote rots. Hoewel hij op die manier begonnen is, is hij uitgegroeid tot een wereldster in de dancescene. Van Buuren is vijf keer uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. Op zich niet zo gek, want de DJ uit Leiden doet diverse wereldtournees. In het verleden ging hij de wereld over met Armin Only-concerten en de A State Of Trance tournees. Het is een veelzijdige man met veel passie. Nu heeft hij zelfs de titelsong van Verliefd op Ibiza in elkaar mogen produceren samen met Benno de Goeij.

Het nummer heet ‘Waiting For The Night’ en is ingezongen door de Tasmaanse Fiora Cutler. Niet alleen dit nummer is te horen in de film die vanaf 31 januari in de bioscopen te zien zal zijn. Ook verschillende andere tracks zoals ‘Not Giving Up On Love’ (Met Sophie Ellis-Bextor) en ”We Are Here To Make Some Noise’ zullen de revue passeren. Maar dat is nog niet alles. Zelfs van Buuren himself zal te zien zijn in de film. Hij speelt als wereldberoemde DJ die op Ibiza in verschillende populaire clubs zal draaien. Dat is een rol die hem vast wel zal liggen.

Naast Armin spelen ook ‘sterren’ als Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Rick Engelkes, Kim Feenstra, Jan Kooijman, Simone Kleinsma en Gigi Ravelli in de film. De productie van Johan Nijenhuis zal vanaf 31 januari te bewonderen zijn in de Nederlandse bioscopen. De film is een opvolger van Costa! en Volle maan, maar Verliefd op Ibiza wordt volwassener en is in tegenstelling tot de twee genoemde films een ensemblefilm. We zullen het wel zien. Meer info over Verliefd op Ibiza kan je hier vinden. Hieronder vind je de officiĆ«le videoclip van Armin van Buuren.


Armin van Buuren ft. Fiora – Waiting For The Night

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *