Getuigen gezocht ernstige mishandeling

by • January 22, 2013 • CoolComments (0)1770

Getuigen gezochtZolang er mensen op aarde rondlopen die dommer zijn dan een pak ingevroren kroketten zullen er mensen zijn die denken dat geweld soms ergens een oplossing voor is. In Assen zijn ze zaterdag ook weer met hun neus op dat feit gedrukt. Zaterdagnacht tussen kwart over vijf en kwart voor zes is op de Nieuwehuizen een 16-jarige jongen uit Assen mishandeld.

Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De jongen is met hoofdletsel opgenomen in het UMC Groningen. De politie zoekt getuigen van dit voorval. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact opnemen met de politie of als je liever anoniem blijft kun je ons ook tippen via het contactformulier.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *