Engelsman paalt een sneeuwpop

by • January 23, 2013 • WTF?!?Comments (0)2371

sneeuwpopAls de nood het hoogst is, dan is de lekkere sneeuwpop nabij. Dat moet een dronkenlap, genaamd Ken G, uit het Britse Blackburn ook wel gedacht hebben toen hij een sneeuwpop bruut nam. De zuiplap moest het na de daad wel stellen met een stijfbevroren piemel. Tsja… dat heb je als je dergelijke glaciale uitspattingen hebt. De bezopen Ken vond de frigide sekspartner in een park in Blackburn. De zestigplusser is wel hard tekeer gegaan, want de onfortuinlijke sneeuwman (of zou het een vrouw geweest zijn?) flikkerde om.

Dat de man behoorlijk de weg kwijt was, was niet zo moeilijk achter te komen. Want het grote aantal lege flessen op de grond waren stille getuigen van de ijzige sekspartij. Nadat Ken zijn kwakje in de sneeuwpop had geloosd, viel hij in slaap met als resultaat dat zijn piemel bevroor. De laveloze man werd aangetroffen door wandelaars die op hun beurt de hulpdiensten inschakelden. De man is een bekende van de hulpdiensten. Goh… je verwacht het niet.

De man heeft wel meer vreemde dingen meegemaakt volgens een medewerker van de hulpdienst. “Zo nu en dan raakt hij ergens in klem of raakt er een vreemd voorwerp klem in zijn aars”, aldus de verpleger. “Maar zijn liefdesavontuur met de sneeuwpop sloeg ook ons met verbazing”. Maar nu alle gekheid op een ijzig stokje. De man heeft zeer veel geluk gehad. De vrieswonden hadden kunnen ontsteken. In dat geval waren de gevolgen niet klein geweest. Het afsterven of zelfs amputatie van het bevroren piemeltje. De vreemde man maakt het naar omstandigheden weer goed.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *