Een natuurlijke vriendschap

by • January 27, 2013 • CoolComments (3)3181

Vanuit Zuid-Afrika komt een foto die een zegetocht maakt op internet. De jonge schone Tamblyn Williams die onbevreesd zorgt voor haar twee nieuwe speelkameraden de zes maanden oude leeuwen “Jagger” en “Adam”. De welpen werden verstoten door hun moeder en worden sindsdien dag en nacht verzorgd door blonde Tamblyn in het kader van haar vrijwilligerswerk in een dierenreservaat in Zuid-Afrika.

De jonge vrouw die eigenlijk afkomstig is uit Australië zorgt al een hele tijd voor Jagger en Adam, ze eten samen, spelen, wandelen en ze staat in voor hun medisch welzijn. “Het wordt knap lastig om hen op mijn schouders te dragen “ zegt ze “maar we hebben nog steeds een bijzondere band”.

Met droefheid in haar woorden beschrijft ze dat deze bijzondere vriendschap slechts tijdelijk is. Hoe ouder ze worden hoe moeilijker het zal worden om met hen te spelen, op een zekere dag zullen ze gewoon te sterk zijn en te gevaarlijk.

Vooral met “Jagger” (op de foto) heeft ze een heel speciale band. Waarschijnlijk hoopt ze dat het vertrouwen die ze thans geniet zal kunnen worden voortgezet, al is de kans bijzonder klein.

Bron: The Telegraph.

Thalmaray

Pin It

Related Posts

3 Responses to Een natuurlijke vriendschap

  1. Anneke says:

    Wat een bijzondere vriendschap.

  2. Prachtig om te lezen..

  3. Luci Fall says:

    Indrukwekkend.. De mens en het wilde dier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *