Nederlandstalige muziek is wanstaltige rotzooi

by • January 27, 2013 • CoolComments (4)1715

Nederlandse muziekGuus Meeuwis, Gordon Heuckeroth, Gerard Joling, Marco Borsato, Willeke Alberti, Koos Alberts, Frans Bauer, Thomas Berge, Jeroen van der Boom, Ben Cramer, Stef Ekkel, René Froger, Peter Koelewijn, Maud, Anita Meyer en Danny de Munk zijn zomaar wat voorbeelden van artiesten die zulke verschrikkelijke muziek maken, dat krijsende katers zichzelf vrijwillig onder rijdende treinen gooien. Het ergste van Nederlandstalige muziek zijn de fans van Nederlandse muziek. Van dat Tokkie schorem dat het liefst in de kroeg, met een voetbalsjaaltje om hun strot, die baggerherrie meezingt. Dat volk schreeuwt dan keihard boven de stem van Gordon uit “mooi he, Nederland muziekland”. VAL KAPOT MET JE NEDERLAND MUZIEKLAND!

Als je in elk willekeurig land Nederlandstalige muziek zou draaien en de bevolking zou vragen wat ze ervan vinden, dan heb je kans dat ze denken dat je een poes in heet frituurvet hebt gegooid en dat hebt opgenomen. Dat geld helemaal voor muziek uit Volendam. Nick en Simon, Monique Smit, Jan Smit en De Drie J’s zijn er eigenhandig verantwoordelijk voor dat jongeren uit Volendam allemaal naar de drugs grijpen. Jongeren in Volendam dragen een stigma met zich mee dankzij de herrie die de Volendamse manager Jaap Buijs via het Nederlandse artiestenbureau Volendam Music in de markt zet. Muziek voor Schultenbräu liefhebbers met het IQ van een doppinda is het…

Echte muziek.. Muziek waar mannen met adamsappels als bowlingballen op mee kunnen schreeuwen zal je in het Nederlandstalige genre niet vinden. Toch komt er ook genoeg goede muziek uit Nederland. We noemen een Golden Earing, Racoon, zanger Rinus, Ilse de Lange en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bands zoals Rise Above en Bearcore die “wegens fuck buma/stemra” hun muziek als gratis downloads aanbieden, beginnen de markt ook steeds meer te veroveren. Het nummer Breakdown van Rise Above zou nog wel eens een Nederlandse Youtube hit kunnen worden. In ieder geval zijn er genoeg redenen om Nederlandstalige muziek te boycotten en over te stappen op echte muziek. Laat je omgeving zien dat ook jij smaak hebt en niet een bierdrinkende schreeuwende Frans Bauer fan bent. Zet eens The Inner Demon van Bearcore op en laat die speakers werken. Tenslotte zijn die speakers al te lang verkracht door Nederlandstalige muziek. Maak een keuze en leef.. Krijg smaak en luister. DOOD AAN NEDERLANDSTALIGE MUZIEK! NU!

Nederlandstalige muziek

Pin It

Related Posts

4 Responses to Nederlandstalige muziek is wanstaltige rotzooi

  1. Weet je wat ook leuk is: muziek UIT Nederland. Zonder te zingen, alleen de muziek !

  2. Ik denk dan maar aan Paul Smithuis !

  3. Renate says:

    Vooropgesteld dat iedereen van Nederlandse muziek mag vinden wat hij vindt, vind ik dit stukje toch wat kort door de bocht. Vertaal een willekeurig Engelstalig nummer en je hebt een lied waar Frans Bauer jaloers op zou zijn. Persoonlijk houd ik erg van Nederlandstalig en het is niet voor niets dat een Guus Meeuwis, Marco Borsato en ja ook de Volendammers, stadions vol krijgen met mensen die het Nederlandse lied wel kunnen waarderen. Vaak worden hele levensverhalen herkend in teksten in onze moerstaal. Je hoeft geen fan te zijn van Nederlandstalige muziek, maar het op deze manier afkraken vind ik – met alle respect – pas smakeloos.

  4. Wat is met jou aan de hand? Beetje een rotdag gehad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *