Bony trapt in hoax en showt zijn zwans

by • January 28, 2013 • CoolComments (0)1699

Bony trapt in hoax en showt zijn zwansOei oei oei! Wat kan het grote boze internet soms meedogenloos zijn. Dat zal Wilfried Bony ook wel gedacht hebben toen hij zijn zwans showde op WhatsApp. Natuurlijk ligt het niet aan het internet, maar aan de naïeve hersenen van de voetballer van Vitesse. Leden van het forum op Dutchbodybuilding.com hebben het zo ver gekregen dat Wilfried zijn flinke Bony liet zien.

Dat is wel een internet troll to the max! Zo moeilijk is het eigenlijk niet. Je neemt een paar neppe tagged-profielen en een paar foto’s van niet bestaande chicks. Et voila! Je hebt de topscorer van de Eredivisie zo ver gekregen om zijn lange jan te laten zien(NSFW). Dit is dus een klassieke hoax om iemand lekker in de maling te nemen. Nou Bony… we bedanken je niet voor je enorme bijdrage.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *