Shazam heeft een hekel aan Justin Bieber

by • January 29, 2013 • VideoComments (0)1760

Justin BieberNiks vreemds aan die titel, want iedereen die de 15-jarige leeftijd gepasseerd is heeft een hekel aan Justin Bieber of mist een paar hersencellen. Shazam is een app voor de mobiele telefoon waar je muziek mee kunt opvangen en dan geeft de app aan om welk nummer het gaat. Handig als je bijvoorbeeld een geweldig nummer op de radio hoort en je wilt weten van welke artiest of band dat bepaalde nummer is. Shazam (die muziek app dus) is zo grappig geweest om bij het geluid van een doorspoelend toilet te vermelden dat het een nummer van Justin Bieber betreft. Vinden ze humor bij Shazam. Wij vinden dat ook… De Justin Bieber fans vinden van niet. Er komen rellen.. De wereld zal worden gesloopt. Stop de kudde Believers!!!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *