Gastcolumn: oorlog tussen singles en stellen

by • January 30, 2013 • CoolComments (1)1909

singlesTot een paar maanden terug verkeerde ik in het Singles-kamp. Voor het geval jullie het nog niet wisten, er woedt een koude oorlog tussen singles en stellen.
Ik ben altijd een strijder Voor-Volk-En-Vaderland geweest. Wat heb je nou aan een wederhelft? Dat lampje kan ik best zelf ophangen. En die lekke band? Waar is de krik? Kom maar op…
Mocht nou echt de nood aan de man komen? Dan hebben wij single-ladies altijd nog onze Oh-wat-ben-ik-een-hulpeloze-jonge-deerne-blik. Onbetaalbaar. Deze blik zorgt voor instant hulp van de leden van het mannelijke geslacht. Zij het single, zij het stel. Een vent aan mijn zijde zou het toch niet kunnen verkroppen dat ik de broek aan heb, meer verdien, en hem niet nodig heb. En zeg nou eerlijk? Waarom je hele leven een Volvo als je ook elke week een proefrit in de mooiste auto’s mag maken?

Maar….

Tot mijn grote schaamte ben ik niks meer dan een overloper. Een deserteur. Helemaal buiten mijn plannen om ben ik onverwachts geraakt door een sluipschutter. There I was, minding my own business. Ik zag hem aankomen vanuit mijn ooghoeken. Ik maakte nog een schijnbeweging, maar het mocht niet baten. Cupido raakte me, in de roos. De bitch! Het begon met een onschuldig vlindertje die ik nog probeerde weg te meppen, maar voor ik het wist had dat vlindertje zich actief beziggehouden met een tweede vlindertje en het resultaat was een buik vol vlinders. Great.

Ik betrapte mezelf op hand in hand lopen. Trots op mijn vent die de blikken ving van een Single-meisje. Ik liet me verwennen, werd op handen gedragen en ik moet toegeven, stiekem gaf ik me er helemaal aan over. En nu? Tja…
Ik ben bekeerd. Nee, ik ben geen Stelletjes-meisje, dat nooit. Ik zal altijd diep van binnen mijn eigen single-meisje blijven, maar ik geniet van mijn vent. Dezelfde vent die de vlinder-bom plantte, die voor mij ruzie maakte met een taxichauffeur, die mij aanbidt. Ik hoop dat het single-kamp het redt zonder deze generaal, want voorlopig ben ik hooked. Maar mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken? Dan neem ik met alle liefde die paar stappen die me weer naar mijn thuisbasis terug zullen voeren. Terug als leider van alle Super Singles.
Want ook al voer ik ze niet meer aan, ik sta het hardste te juichen aan de zijlijn!

Ingezonden door: Diamantje

Pin It

Related Posts

One Response to Gastcolumn: oorlog tussen singles en stellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *