Vijftien gadgets en hebbedingetjes

by • January 30, 2013 • CoolComments (0)6138

gadgetsGadgets en meer. Speciaal voor mannen.  Alhoewel, ik moet bekennen dat ik, als vrouw zijnde, een aantal van deze gadgets ook best aan mijn collectie zou willen toevoegen. Hebbedingetjes om het leven gemakkelijker en leuker te maken of gewoon voor de heb. 15 stuks, speciaal voor jullie. Tjek dit!

 

 

1. We moeten er allemaal aan geloven. Iedereen loopt tegenwoordig voorovergebogen  op straat, verdiept in zijn of haar smartphone. Maar waar laat je je koffie als je druk loopt te Facebooken, Twitteren of te whatsappen? Nou, gewoon in je koffiehouder die aan je iPhone zit natuurlijk.

2. Wie wil er nou geen Audi onder z´n reet? En dan het liefste eentje die gewoon in je schuur past. Of nog beter, die je heel simpel op de galerij van je flat kunt parkeren. Het kan. Je kunt hem zelfs met gemak onder je oksel vouwen en overal mee naartoe nemen, want hij weegt geen drol. Deze lichtgewicht fiets van Audi weegt slechts 3,53 pond en is voorzien van een ingebouwde computer met touchscreen. Op het touchscreen kun je onder andere de snelheid, afstand, hellingshoek en nog vele andere informatie aflezen en bijhouden.

3. Foto´s schieten is al leuk, maar met deze pistool-vormige digitale camera wordt het pas echt leuk. Er kleeft echter wel één nadeel aan: we kunnen namelijk niet garanderen dat je niet in de problemen raakt, wanneer je met deze camera foto´s zou “schieten” in openbare ruimtes. Ik zou het er in ieder geval niet op wagen met dit ding foto´s te maken op een vliegveld.

 

4.  Alle mannen dromen ervan. Een kelder met daarin een “playroom” waarin de pooltafel zeker niet mag ontbreken. Maar waarom niet gewoon levensgroot in de tuin? Pot bier ernaast en klaar ben je!

5. Het liefst hebben we allemaal de vetste, de nieuwste en de grootste  flatscreens aan de muur. Toch had die Fred Flinstone ook wel smaak. Laten we nou de techniek van nu met het uiterlijk van toen combineren. Dan krijg je dit. Een iPad-dockingstation in Flinstone-uitvoering. Hebb0n!

6. De volgende “gadget” is voor de echte handige klusserT. De handige Handyman maakt het klussen nét een beetje leuker.

7. Eitjes bakken kunnen we bijna allemaal. Kunstig eitjes bakken kunnen we nu ook allemaal met behulp van deze mal. Maakt je ontbijtje meteen een stuk zonniger!

8. Wanneer je klaar bent met kunstige eieren bakken, kan ik me voorstellen dat je daarna echt te moe bent om ook nog eens de pepermolen te moeten aandraaien om je kunstwerk op te “spicen”. Dan doe je dat toch lekker elektrisch? Het kan allemaal met deze elektrische pepermolen van Sony.

9. Als je een keer geen zin hebt om te koken, smijt je een pizza in de oven om deze vervolgens onderuitgezakt op de bank te verorberen. Óf je gaat in je pizza-slaapzak liggen. Geeft bijna hetzelfde effect, het stilt alleen je honger niet.

10. Opruimen en schoonmaken, de meesten zien het niet als hobby. Maar wat nu als je het allemaal vanuit je luie stoel kan regisseren? Tadadaaaa…

11. Mannen en hun vriendjes op wielen. Het liefst een grote, opvallende, stoere 4×4, die zonder moeite over elk terrein banjert. Nu kan dat in stijl. Met deze gouden Landrover zien ze je in de Sahara al van verre aan”blinken”.

12. De volgende gadget is vooral handig voor mensen die hun iPhonelader vaak kwijt zijn of die, net als ik, zich kapot ergeren aan het feit dat Apple-snoertjes bij een poep en een scheet al breken. Met deze fashionable stopcontactlader is het gewoon een kwestie van je iPhone in het zakje laten glijden en opladen die handel… Niet alleen handig, maar nog mooi en strak aan de muur ook.

13. Echte mannen eten geen kaas. Maar wel BACON! Dus speciaal voor de échte mannen is er nu handzeep die naar BACON ruikt. Tevens is de handzeep in de geuren “baseball-handschoen”, “kampvuur” (voor de BBQ-mannen!!) óf “BIER” verkrijgbaar. Dus mannen, handjes wassen na het plassen…


14. 
We weten niet of het lekker zit, maar het ziet er wel spectaculair uit. Deze meubels toveren je huiskamer in één druk op de knop om in een Lounche-club. Kicken!

15. Een typische Nederlandse manier om je vakantie door te brengen is door te gaan kamperen. Kamperen is kudt, maar niet als je met deze übercoole Volkswagen retro-camper op de camping kunt gaan pronken. “Eat that, ‘buurman’!”

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *