Feelgood momentje van de dag – Jong katje ontmoet egel

by • January 31, 2013 • VideoComments (1)1833

jong katjeSoms moet een mens gewoon even schattige dingen zien om te beseffen dat er niet alleen maar leed en ellende op de wereld is. Dit is zo’n momentje en daarom maken we er maar gewoon een feelgood momentje van de dag van. Dus pak de popcorn er maar bij en kijk naar een jong katje die voor het eerst een egel ontmoet. CUTE FTW! 🙂

Pin It

Related Posts

One Response to Feelgood momentje van de dag – Jong katje ontmoet egel

  1. Job says:

    Dit is alles behalve lief. Dit is een kat die zijn prooi leert kennen. Zet er een lullig muziekje onder en je denkt verkeerd. Helaas is de werkelijkheid anders. Spelende jonge tijgers zijn ook niet lief. Verradelijke natuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *