Seks met je virtuele vrienden dankzij de app “Bang With Friends”

by • January 31, 2013 • CoolComments (2)2339

Bang with friendsEen nieuwe app van nog geen week oud met inmiddels meer dan 30,000 gebruikers stelt je in staat om uit te zoeken wie van je virtuele vrienden wel eens keiharde neukseks met je zou willen hebben. In de app Bang With Friends kun je aangeven wie van je Facebookvriendjes je een stevige beurt wilt geven. Als dit gevoel wederzijds is krijg je daarna een behulpzaam bericht die je attendeert op de wederzijdse behoefte aan een flinke portie rampetampen. Uitzoeken wie van je Facebookvrienden wel eens met je naar bed zou willen was nog nooit zo makkelijk.

Via Powned.tv:

Volgens feministische criticasters is de app de zoveelste faalpoging om een Grindr voor heteroseksuele mensen te creƫren. Voor wie er niet bekend mee is: Grindr is een soort van neukgaydar voor op uw iPhone. De app attendeert u paraat staande partners voor heren dubbelspel in uw omgeving.

Volgens de behaverbranders is BwF gedoemd tot falen. Het probleem, aldus de Dolle Mina crowd, is dat de app-ontwikkelaars piemels hebben en daarom de tere vrouwengeest niet begrijpen.

Pin It

Related Posts

2 Responses to Seks met je virtuele vrienden dankzij de app “Bang With Friends”

  1. […] heeft inmiddels al meer dan 20.000 users (in vier dagen). Wat maakt Bangwithfriends de nieuwste rage in apps? Met OpenGraph wat werkt via […]

  2. TeenCam says:

    Haha dat lijkt me nou weer helemaal niks! Maar tuurlijk zullen er genoeg mensen zijn die dit juist weer harstikke spannend vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *