Vader schaamt zich voor zoon tijdens basketbalwedstrijd.

by • January 31, 2013 • VideoComments (1)1728

BasketbalwedstrijdVader en zoon zitten op de tribune bij een basketbalwedstrijd. Je kunt direct zien dat pa meegekomen is voor de sport en de zoon voor de cheerleaders. Tot schaamte van de vader kent het jochie alle danspasjes van de dames uit zijn hoofd. Na die dag wist pa het zeker; op een dag zal zijn zoon uit de kast komen. Geweldige video!!

Om de video te zien kun je hieronder onze Facebook pagina een “like” geven of dit bericht delen met Google+ of Twitter. Op die manier steun je ons zodat het voor ons de moeite waard blijft om te blijven bloggen. 🙂

Lekker op de tribune bij een basketbalwedstrijd met je zoon.

Om meer video’s te zien kun je hieronder onze Facebook pagina een “like” geven of dit bericht delen met Google+ of Twitter. Op die manier steun je ons zodat het voor ons de moeite waard blijft om te blijven bloggen. 🙂

[like_to_read]
Klik hier voor meer video’s. [/like_to_read]

 

Pin It

Related Posts

One Response to Vader schaamt zich voor zoon tijdens basketbalwedstrijd.

  1. Mieke Nuis says:

    ja hoor! echte mannen dansen NIET! wat een kudtwereld eigenlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *