Antiek kopen doe je bij Roan Antiek & Curiosa

by • February 1, 2013 • CoolComments (0)1554

AntiekDe verschillende antiekhandelaren in Nederland zien 2013 als het jaar van de antiek en curiosa. Nadat de branche vorig jaar met een teruglopende omzet te kampen kreeg ziet het er voor dit jaar al een stuk beter uit. Nieuwkomer in de wereld van de antiek en curiosa is de winkel van Roan Antiek & Curiosa uit Maasbergen. Het woord “nieuwkomer” wil in dit geval niet zeggen dat het ontbreekt aan ervaring en deskundigheid, want deskundig zijn ze daar in Maasbergen zeker wel.  In de winkel van Roan Antiek & Curiosa vindt u een ruime verzameling Antiek & Curiosa voor schappelijke prijzen.

Antiek

Onder antiek vallen oude kunst-, sier- en gebruiksvoorwerpen. Antiek moet een zekere ouderdom bezitten. Doorgaans wordt daarbij uitgegaan van een leeftijd van 50 jaar; in bepaalde gevallen is een voorwerp echter pas antiek als het 75 of zelfs 95 jaar oud is. Heeft u vragen over antiek neem dan gerust contact op met Roan Antiek & Curiosa.

Persoonlijk contact staat bij Roan Antiek & Curiosa dan ook hoog in het vaandel en uiteraard denken ze graag met u mee. Uiteraard geheel vrijblijvend zodat u over de voorstellen die gemaakt worden thuis rustig kunt nadenken. Ook hebben zij veel ervaring met grotere projecten zoals winkelinrichtingen en horeca. Daarom nodigen zij u uit, om zelf de sfeer te komen proeven en inspiratie op te doen. Om zelf te ontdekken waarmee u uw woongenot kunt verhogen of uw bedrijf stijlvoller kunt inrichten!

Bezoek de website van Roan Antiek & Curiosa

[gesponsord bericht]

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *