Tatoeëerder Rouslan Toumaniantz verminkt weer een jong meisje

by • February 1, 2013 • CoolComments (0)2619

sterrenmeisjeToen in 2009 de Belgische tatoeëerder Rouslan Toumaniantz de 19-jarige Kimberley Vlaeminck met 56 sterretjes ‘versierde’, sprak iedereen daar schande van. Toch was Rouslan Toumaniantz niet erg onder de indruk van alle kritiek en inmiddels heeft hij weer een jong slachtoffer gevonden waar hij het gezicht van verminkt heeft. Ditmaal is dat zijn vriendin. De man heeft zijn eigen naam in koeienletters op het gezicht van zijn liefje getatoeëerd.

De Russische Lesya Toumaniantz kent de tatoeëerder nog maar kort. Ze leerden elkaar een maand geleden via internet kennen, maar zijn nu al verloofd. Om hun liefde te bezegelen heeft Rouslan zijn eigen naam over de volle breedte van Lesya’s gezicht getatoeëerd.

Net als destijds bij de sterretjes van Kimberley maakt ook deze gezichtstattoo veel reacties los. Internetters spreken van een regelrechte verminking en vragen zich bezorgd af of Lesya (die hiervoor geen enkele tatoeage had) de gevolgen van haar daad wel overziet.

Lesya Toumaniantz

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *