Vermist: Marcel Meeuwisse

by • February 1, 2013 • CoolComments (0)1689

Marcel MeeuwisseMarcel Meeuwisse is op 23-01-2013 rond 8.45 uur met zijn auto van huis vertrokken om naar zijn werk te gaan op Schiphol. De auto is inmiddels aangetroffen. Marcel heeft bruin haar met grijs aan de slapen en draagt een bril met een dun zwart montuur. Hij droeg een donkere broek, een donkere pullover met daaronder een wit/lichtblauw overhemd en een groene “Peak Performance” jas tot net over de heupen. Marcel is voor het laatst gezien in Leidschendam.

Een ieder die informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Den Haag tel. 0800-6070
Deel dit bericht op social media zodat Marcel sneller gevonden wordt.
Marcel Meeuwisse

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *