ACHTUNG!!! SNEEUWBUIEN DES DOODS NAAR NL!!!

by • February 5, 2013 • CoolComments (2)2107

ACHTUNG!!! SNEEUWBUIEN DES DOODS NAAR NL!!!Haast u! Vlucht de schuilkelders in, want de sneeuwbuien des doods zijn onderweg naar Nederland. Diverse rampenplannen zijn al in werking gesteld. Het voedsel zal vanaf morgen alleen tegen inlevering van bonnetjes te verkrijgen zijn. Je kan de auto maar beter laten staan, want de snelwegen zullen vanaf morgen alleen toegankelijk zijn voor mensen met een arreslee. De trein pakken heeft ook geen zin, want dat is alleen voor paupers die teveel tijd over hebben om te kunnen wachten op de enkele trein die hun station aandoet. Waarom dit sneue bericht?

Nou… het KNMI doet al half weeralarmen door ons te mededelen dat er serieuze ijscoke onderweg is naar Hollandia. Er geldt al een code ge(i)l voor de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Thuiszitten wordt morgen dus aangeraden. Ach… dat doet zeven procent van de beroepsbevolking toch wel. Dat scheelt weer in het aantal auto’s op de wegen en meurende reizigers in de treinen.

De NS stuurt de gebruikers van de reisplanner dit soort spam

De gebruikers van de app NS Reisplanner Xtra zijn nu op de hoogte gesteld van wat de NS morgen van plan is. Ja hoor… de winterdienstregeling is per 6 februari van kracht. Tsja… de sneeuw komt voor de NS wel erg goed uit. De bonussen kunnen nu extra handy veilig worden gesteld. Dus moet je morgen treinen? Dan moet je langer wachten. Jammer dan. De NS naait je gewoon. Of het sneeuwt of niet. Ook op de snelwegen zal het extra druk worden. Althans… als we de ANWB mogen geloven. Het bandjesverwisselbedrijf verwacht een drukke ochtendspits. Met name in Noord-Brabant en Limburg. Zo zie je maar weer. Een paar vlokjes sneeuw en Nederland is in rep en roer.

Pin It

Related Posts

2 Responses to ACHTUNG!!! SNEEUWBUIEN DES DOODS NAAR NL!!!

  1. Jordy van Driel says:

    Gaat weer lekker… NS is echt waardeloos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *