EU-ambtenaren staken wegens korten salaris

by • February 5, 2013 • CoolComments (1)1730

EU-ambtenaren staken wegens korten salarisNet als veel individuen zit het democratisch gedrocht dat de Europese Unie heet ook bijna zonder poen. Daarom moet er bezuinigd worden op allerlei zaken. Dus dat houdt ook in dat er gesneden moet worden op de salarissen van dat ego├»stische volk dat zich ambtenaar van de EU mag noemen. Europa wil de salarissen van dat randdebiele volk verlagen, maar stuit daarbij op verzet van de ambtenaren. Ze doen boehoe, omdat minder poen. Dus gooien ze het werk maar neer. Tsja… en dat terwijl het ‘klootjesvolk’ rond moet komen van ongeveer 1.000 euro per maand of nog minder. Maar daar hoor je ze niet over.

Enkele EU-lidstaten, waaronder Nederland, zijn van mening dat Europa ook de broekriem moet aanhalen. Zeker omdat veel lidstaten fors moeten bezuinigen. De EU-bobo’s vinden al dat ze flink inleveren. Zo beweert dat president G├╝nther Lorenz van vakbond Union Syndicale dat de ambtenaren er zeker tien procent op achteruit gaan. Nou boe fucking hoe! Die malloten houden nog genoeg over om hun dure auto’s en huizen te kunnen blijven bekostigen. De heer Lorenz huilt nog even verder: “Wij delen ook in de lasten, net als andere ambtenaren. Wij hebben onze limiet bereikt.” Zo zijn de salarissen al twee jaar bevroren, wordt de pensioengerechtigde leeftijd verhoogd en gaat het aantal werkuren per week omhoog.” Nou… daar is het salaris dan ook naar. Is het niet?

Niet al het personeel van de Europese Raad is in staking. Ze werkt de staf van de Europese Commissie wel, maar ook zij hebben stakingen georganiseerd. Nee dat moeten de burgers eens flikken… dan vliegen gelijk de rechtszaken om hun oren. Het is bij deze wel heel duidelijk geworden dat de mensen die voor dat Europese gedrocht werken zelfingenomen hufters zijn. Of was dat al jaren duidelijk? Enfin… wij buffelen als burger gewoon door voor een hongerloontje om de oude VW Golf 2 te kunnen blijven onderhouden.

Pin It

Related Posts

One Response to EU-ambtenaren staken wegens korten salaris

  1. Raar idee….ambtenaren die het werk neerleggen (ik zie geen verschil).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *