Slangenman

by • February 5, 2013 • CoolComments (2)3564

De Filippijn Emmanuel Tangco gaat wel heel erg op in de Chinese horoscooptoestand. Deze olijke uitbater van een dierentuin in de Filipijnen heeft op een ludieke manier het begin van het jaar van de slang aangekondigd.

In het landelijke Malabon kan men met eigen ogen zien hoe deze man letterlijk leeft tussen de slangen. In zijn dierentuin ziet men hem lustig zwemmen in een slangenblad. In zijn privé woning slaapt hij met zijn ongewervelde knuffels.

Slangenmens kan er best om lachen en dweept dan ook met het astrologische teken die de zesde is in een cyclus van twaalf. Mensen geboren in een jaar van de slang zijn volgens hem: actief, intelligent, mysterieus en hebben humor. Ironisch voegt hij er aan toe dat ze niet echt te vertrouwen zijn, jaloers en ontrouw. Wijselijk laat hij in het midden onder welk teken hij is geboren.

Speciaal voor het slangenjaar heeft hij 50 nieuwe slangen aangekocht voor zijn dierentuin. Hij is echter niet aan zijn proefstuk toe, dat kan een record uit 2010 bevestigen. Hij leefde dan in één kamer samen met 40 giftige slangen voor maar liefst 114 dagen.

bron: The Hufftington Post.

Thalmaray

Pin It

Related Posts

2 Responses to Slangenman

  1. Anneke says:

    Hij liever dan ik.

    Groetjes van Ann

  2. Lijkt me een heel kille bedoening…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *