Blikje op straat gooien: 360 euro boete

by • February 7, 2013 • CoolComments (0)1518

Blikje op straat gooien: 360 euro boeteNederland is een land waar veel betutteling in voorkomt. We halen nu even een behoorlijk scheef feit aan. Stel… je runt een bank, zorgt ervoor dat die om dreigt te vallen, vervolgens schiet de staat je bank te hulp. Althans… politiek correct gesproken, want dat geld komt wel uit de portemetniksen van de burgers. Maar als falend topman wordt je niet aangepakt. Sterker nog: je krijgt dan zelfs een bonus plus een bonus voor de bewezen diensten. Ja heel krom, maar het is niet anders. Zo wil Dijsselbloem het graag.

Maar gooi je als een 13-jarig ventje een blikje op straat? Dan is de kans groot dat je een boete krijgt van 360 euro. DRIEHONDERDZESTIG EURO!!! Dat overkwam een 13-jarig ventje uit het Brabantse Oisterwijk. Hij gooide een blikje op straat en vervolgens kwam er een BOA (Je weet wel. Zo’n afgekeurde seksloze wannabe-politieagent) naar hem toe gelopen om hem een boete te overhandigen van 360 euro. Terwijl de vader van het mannetje erbij stond. Natuurlijk hoor je lege blikjes gewoon in de daarvoor bestemde prullenbakken te gooien, maar zo’n hoge boete slaat de plank volledig mis. De verhouding is daarmee zoek.Maar ja… maak dat maar zo’n regelneukert die dienst doet als BOA maar duidelijk.

Zowel de jongen als de vader erkennen dat het fout is om een blikje zomaar op straat te flikkeren, maar vooral de vader werd woest toen hij het bedrag hoorde. Je kan dit euvel zien als een ambtelijke terroristische aanval op een simpele burger. De vader laat het er niet bij zitten en gaat de boete aanvechten. En terecht. Hup vader! Laat die kansloze BOA maar een poepie ruiken. Sowieso zijn de meeste BOA’s kansloze ambtelijke etterbakjes die achter burgers aanzitten. Dit verhaal zal vast wel een staartje krijgen.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *