Meisje (9) wordt mama

by • February 7, 2013 • WTF?!?Comments (0)1689

Meisje (9) wordt mamaHoewel de meeste meisjes van 9 jaar oud spelen met Barbies en dergelijke zooi, is een Mexicaans meisje haar tijd zeer ver vooruit. Ze beviel vorige maand van een dochter. Dat heeft de directeur van het ziekenhuis in de stad Guadalajara bevestigd. De moeder en haar dochter maken het goed en zijn inmiddels weer thuis. Het meisje schonk op 27 januari het leven aan haar dochter. De baby is 50 centimeter lang en weegt 2,7 kilo. Er wordt momenteel gezocht naar de vader. Waarschijnlijk is het een 17-jarige perverse hufter die een zogenaamde relatie had met het meisje.

Het meisje, Dafne genaamd, had pas in de zevende maand van haar zwangerschap pas door dat ze in verwachting was. Dat wist het Openbaar Ministerie in Mexico te melden. Volgens het meisje heeft haar ‘wederhelft’ voorgesteld om te gaan samenwonen om het kindje op te voeden. Toen ze dat weigerde, zou hij het dorp in allerijl hebben verlaten. Het OM zegt dat het verhaal nog niet geverifieerd is en houdt rekening met een verkrachting of seksueel misbruik.

Hoewel Dafne een extreem jonge moeder is, is ze niet de jongste moeder aller tijden. In 1939 kreeg een toen vijf jarig meisje een zoon. De vader is nooit gevonden. De vrouw is nu 79 jaar. Haar zoon liet op 40-jarige leeftijd het leven. Verder zijn er twee meisjes bekend die op 6-jarige leeftijd bevielen van een baby.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *