Familie krijgt dankzij hun drie kinderen beleefdheidskorting!

by • February 10, 2013 • CoolComments (2)2362

Blijkbaar zijn welopgevoede kinderen een uitstervend ras in klasse restaurants. De familie King maken er een punt van om welopgevoed door het leven te gaan, en dit is zeker geldig voor de kinderen. Het restaurant Sogno di Vino in Poulsbo, Washington waren erg onder de indruk van de welgemanierde kinderen.

Vooral het zaalpersoneel was aangenaam verrast over de kalme en vriendelijke tafel met kinderen. Een opdienster zei zelfs dat men de aanwezigheid van kinderen in de zaal nooit zou hebben kunnen vermoeden. Het personeel had moeite om tijdens de avond de ouders en de kinderen niet constant te feliciteren. Niet alleen kregen de kids een gratis ijsje, op de restaurant nota was er een spontane appreciatie korting met duidelijke vermelding van de reden voor deze geste.

Volgens het personeel zijn kinderen meestal een nachtmerrie in een restaurant. Deze kinderen ondanks een nog erg jonge leeftijd waren het toonbeeld van een goede opvoeding en respect.

Ma King was zo geraakt door de korting dat ze het kasticket online zette en in een mum van tijd ging deze viraal. De anekdote ging een eigen leven leiden in die mate dat men nu regelmatig belt naar het restaurant achter het “recept” voor welopgevoede kinderen.

Bron: Neatorama.
Foto: Laura King.

Thalmaray.

Pin It

Related Posts

2 Responses to Familie krijgt dankzij hun drie kinderen beleefdheidskorting!

  1. Korting voor lieve kinderen…!

  2. Anneke says:

    Wat leuk voor ze.
    Is een mooi compliment voor hen, dat ze hun kinderen goed opvoeden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *